Gazete Vatan Logo

Eşi, 18 yakını ve 12 koruması ile geldi

Suudi Prens Bodrum'da


MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalı Beldesi'ndeki 5 yıldızlı otele ailesi ve akrabalarıyla gelen Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz Bin Muhammet Bin Faad Bin Al Saud için geniş güvenlik önlemleri alındı. Akşam saatlerinde özel jetle Bodrum'a inen Saud ve yakınları, akşam bir restorana gidip yemek yedi ve caz müziği dinledi. Daha sonra Bodrum sokaklarında yürüyüp gece geç saatlerde otele döndü.

Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz Bin Muhammet Bin Faad Bin Al Saud, eşi Prenses Jawahir Bint Naif Al Saud, yaklaşık 18 yakını ve 12 koruması ile birlikte dün saat 18.30'da Suudi Arabistan Kraliyet Havayolları'na ait 2 özel jetle Antalya'dan Milas- Bodrum Havalimanı'na geldi. Geçen 25 Haziran'da Suudi Arabistan'dan Antalya'ya, ardından Bodrum'a yaklaşık 50 bavul eşya ile gelen Prens Saud ve ailesi, Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel'e karayoluyla geçti. Otelde yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra Bodrum Limanı'nda kale manzaralı bir restoran- bara giden Prens Saud ve yakınları, Fatih Erkoç ve orkestrasından caz dinledi, akşam yemeği yedi.

BODRUM SOKAKLARINDA BİR PRENS

Sekiz VIP araçla Bodrum çarşısına gelen Prens Saud ve yakınları, yaklaşık 3 saat caz eşliğinde deniz ürünlerinden oluşan akşam yemeğini yedikten sonra, garsonlara 50'şer dolar bahşiş vererek restorandan ayrıldı. Geniş güvenlik önlemleri arasında Bodrum sokaklarında yaklaşık 1 km kadar yürüyüş yapan ve oldukça neşeli görünen Prens Saud, basın mensuplarının yoğun ilgisine karşılık, "İlgilerinize çok teşekkür ederim. Bodrum çok güzel bir yer. İzin verirseniz biraz yalnız yürümek istiyoruz" dedi.

Ardından araçlara binen Prens Saud ve yakınları, saat 24.00'de otele döndü. Prens Saud ve yakınlarının salı günü saat 18.00'de yine özel jetlerle 3 günlük tatil için İstanbul'a geçecekleri belirtildi.

Haberin Devamı