Gazete Vatan Logo
Magazin Eser Yenenler, o tiple nasıl çapkınlık yapıyor?

Eser Yenenler, o tiple nasıl çapkınlık yapıyor?

Murat Boz ve Eser Yenenler'in çapkınlık macerası gündem olmaya devam ediyor. Tahir Sarıkaya, iki ünlü ismi çok ağır şekilde eleştirdi.

Eser Yenenler, o tiple nasıl çapkınlık yapıyor?

Beyaz TV ekranlarında Murat Boz ve Eser Yenenler'in olaylı çapkınlık gecesinin haberini sunan Tahir Sarıkaya, "Eser Yenenler o tiple bu fizikle çapkınlık yapıyor ya; artık pes!" dedi.

Ünlü şarkıcı Murat Boz ve Eser Yenenler'in Bahar-Nihal Candan kardeşler ile yaptığı kaçamağın yankıları sürüyor. Beyaz TV ekranlarında haberi izleyiciye aktaran sunucu Tahir Sarıkaya, bu ikili hakkında ağır ifadeler kullandı.

"ESER O TİPLE..."

Yaşanan bu olayı sevgilisi olan Murat Boza yakıştıramadığını ifade eden Sarıkaya; Eser Yenenler içinse; 'Eser Yenenler, o tiple, bu fizikle çapkınlık yapıyor ya; artık pes!" dedi.

"ÜLKENİN DERDİ BİR AVUÇ İNSANIN YATAK MACERASI OLDU"

'Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez; ama...' diyen Tahir Sarıkaya, sözlerini şöyle sürdürdü; 'Murat Boz'a bu ortamı hazırlayan Eser Yenenler'dir. Çünkü Beşiktaş'ta villası varmış. Ülkenin derdi bir avuç insanın yatak macerası oldu.'

"BUNLARI KİMSE YEMEZ"

Bir insan arkadaşını iyi seçmeli. Murat Boz'un o gece villaya gitmesinin nedeni Eser Yenenler'dir. Murat Boz'un o villaya gitmesini Eser istedi. Ve utanmadan 'yok böyle bir şeyler' diyorlar. Bırakın bu işleri. Bunları kimse yemez.'

Haberin Devamı