Gazete Vatan Logo

Esenyurt'ta polise saldırı!

İstanbul'da gün gece emniyete ve Ak Parti i başkanlığına yapılan saldırıdan sonra Esenyurt'ta da polise ateş açıldı. Saldırıda ilk belirlemeler göre ölen yada yaralanan olmazken saldırgan olay yerinde silah, el bombası ve çantasını bırakarak kaçtı.

Esenyurt'ta polise saldırı!

Esenyurt'ta polise ateş açan bir kişi, polisin karşılık vermesi üzerine olay yerinde el bombası, silah ve çanta bırakarak kaçtı.


Olay saat 09.45 sıralarında meydana geldi. Polis aracına ateş açan bir kişiye araçtaki polisler karşılık verdi. Kısa süreli çatışma sonrası saldırgan olay yerinde silahını ve bir el bombası ile çantasını bırakarak kaçtı. Saldırıda ölen yada yaralanan olmadı.



Polis eşkali belirlenen saldırganı yakalamak için helikopter destekli operasyon başlattırken olay yerindeki çanta ve el bombası için bomba uzmanı ekipler çağrıldı.

EL BOMBASI İMHA EDİLDİ

Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı sokak ortasında duran el bombasını bir süre inceledi. Daha sonra el bombası fünye ile patlatıldı. Polisin olay yerindeki incelemesi devam ediyor.

SALDIRGANIN KAÇIŞ ANI

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ÇEVRESİNDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

Beyoğlu Sütlüce’deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına dün gerçekleştirilen lav silahlı saldırının ardından il başkanlığı çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı.

Haberin Devamı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne dün akşam saatlerinde lav silahıyla düzenlenen saldırı girişiminin ardından, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına da lav silahıyla saldırı düzenlenmişti. Açılan ateş sonucu lav mermisi 3'üncü katta bulunan bir odadaki duvara saplanmış, saldırıda ölen ya da yaralanan olmamıştı.

Saldırının ardından il başkanlığı binası çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Bina önünde çevik kuvvet ve özel harekat polislerinin zırhlı araçlarla hazır bekletildiği görüldü. Saldırı sırasında binanın 3'üncü katında kırılan camlar ve hasar gören duvar da kameralara yansıdı.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.