Gazete Vatan Logo

Esenyurt Belediye Başkanı istifa etti

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti.

Esenyurt Belediye Başkanı istifa etti

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sağlık sorunları gerekçesiyle görevinden istifa etti. Esenyurt Belediyesi Esenyurt Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Mart 2004 tarihinden itibaren belediye başkanlığı yapan Necmi Kadıoğlu'nun 3 yıldırı yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi. Açıklamada sağlık sorunlarının Esenyurt halkına hizmet üretmede engel teşkil etmeye başladığı ifade edildi.

İşte o açıklama:

İSTİFA İLE İLGİLİ AK PARTİ'DEN İLK AÇIKLAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada Kadıoğlu'nun istifası ile ilgili "Muhtemelen sağlık sorunları gerekçesiyle istifa etti. Yerine biri seçilir hizmet akışı devam eder" dedi..

NECMİ KADIOĞLU KİMDİR?

1954 yılında Gümüşhane'de doğan Necmi Kadıoğlu İlkokulu Gümüşhane'de orta, lise ve üniversite eğitimini ise İstanbul'da tamamladı. İş hayatına Gümrük Müşaviri olarak başlayan Necmi Kadıoğlu, Mali Müşavir olarak çalıştı. Necmi Kadıoğlu, 28 Mart 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Esenyurt Belediyesi'nde Belediye Başkanı olarak göreve başladı. İyi derecede İngilizce, Almanca ve Arapça bilen Necmi Kadıoğlu evli ve altı çocuk babasıdır.

Haberin Devamı