Gazete Vatan Logo

Eşcinselim!

Adalet Bakanı'ndan 20 yıllık eşine şok!

Önce iki çocuk babası olan 50 yaşındaki Adalet Bakanı Yardımcısı Crispin Blunt, “Artık eşcinselliğimi kabulleniyorum. 20 yıllık eşimden de ayrılıyorum“ açıklamasını yaptı. Ardından adı gizli tutulan bir bakanın bir meclis görevlisi ve bir gazeteciyle eşcinsel ilişki kurduğu iddia edildi.

Cezaevlerinden sorumlu adalet bakanlığı müsteşarı Muhafazakâr Partili milletvekili Crispin Blunt, eşcinsel olduğunu ve bu yüzden 20 yıllık eşinden ayrıldığını duyurdu. Artık eşcinselliğini yaşamak ve ailesinin mahremiyetine saygı gösterilmesini istediğini belirten Blunt’ın makamından yapılan açıklamada, “Blunt, eşi Victoria’dan ayrıldığını açıklamak istemektedir. Kendisi eşcinselliğini kabul etmiş ve durumunu ailesine açıklamıştır. Ayrılık bu gelişmenin sonucunda yaşanmıştır. Ayrılıkta herhangi bir üçüncü şahsın rolü yoktur ancak bu durum Blunt’ın hem yakın hem de uzak çevresi için zorluk yaratmıştır. Blunt aile üyeleri için anlayış ve destek beklemektedir. Aile daha fazla yorum yapmama kararı almıştır. Aile üyeleri bu zorlu meseleyle başa çıkarken mahremiyetlerine saygı gösterilmesini istemektedir” denildi. 50 yaşındaki Blunt, 1997’den beri Reigate bölgesinin Muhafazakâr Parti’li milletvekili.

11’inci eşcinsel vekil


1990’da evlenen Crispin ve Victoria Blunt çiftinin 16 ve 18 yaşlarında bir erkek bir de kız çocuğu bulunuyor. Blunt, 2002’den bu yana eşcinsel olduğunu açıklayan 11’inci Muhafazakâr milletvekili. Eşcinselliğini ilk açıklayan Kalkınma Bakanı Alan Duncan olmuştu. Blunt’ın Muhafazakâr partili arkadaşlarından biri, “Crispin 30-40 yıldır bununla mücadele ediyordu ve geleneksel bir yaşam sürdü. Yaşı 50’yi buldu ve birden aslında olduğu kişi olmadığını farketti. Bu kişisel bir yolculuk, gay barlara gidecek değil” diye konuştu. Telegraph gazetesi ise bir bakan hakkında daha, bir meclis görevlisi ve bir gazeteci ile uzun süredir eşcinsel ilişki yaşadığı iddialarının ortada dolaştığını yazdı. Gazete bu bakanın iddialar basına yansırsa dava açmak için hazırlık yaptığını da öne sürdü.

Ünlü oyuncunun amcası

Crispin Blunt, My Summer of Love ve The Devil Wears Prada filmleri ile tanınan Altın Küre ödülllü İngiliz aktris Emily Blunt’ın (27) amcası olarak da tanınıyor.

Haberin Devamı