Gazete Vatan Logo

Eşcinsel ilişkiyle şantaj!

Üniversiteli genç, bir astsubay ve öğretmenle ilişkiye girdi, videoya çektiği görüntülerle şantaj yaptı..

Aralarında bir öğretmen ve bir astsubayın da bulunduğu eşcinsel ilişki yaşayan kişilere, bu ilişki sırasında çekilen görüntülerle şantaj yapıldığı iddiası ile gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Çorum'da bir ilköğretim okulunda öğretmen olduğu öğrenilen Atilla.Ş., Osmancık'taki bir Jandarma karakolunda görevli J.Kd.Başçavuş İ.A. ve Engin.B isimli şahıslar, Tolga B. (18) isimli 19 Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü 2. Sınıf öğrencisiyle ilişkiye girdiler.

Kişilerle yaşadığı ilişkiyi gizlice görüntüye alarak Mustafa A., Nurullah E., Süleyman E. ve Hüseyin F. isimli kişilere veren Tolga B. bu şahıslarla birlikte görüntüleri internete verme tehdidi ile şahıslara şantaj yaptı.

Şahıslardan 10 bin lira aldığı öğrenilen Tolga B. ve beraberindekilerin tekrar para istemesi üzerine Tolga B. ile ilişkiye giren kişilerden biri, Cumhuriyet Savcılığı'na giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine yakalanan Mustafa.A., Tolga B., Nurullah.E., Süleyman.E ve Hüseyin .F. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahıslardan Mustafa.A., Nurullah.E, Tolga B. ve Süleyman.E çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken Hüseyin F. serbest bırakıldı.
Olayla ilgili olarak öğretmen A.Ş.'nin açığa alındığı, J.Kd. Başçavuş İ.A. hakkında ise kurumu tarafından gereken soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı