Gazete Vatan Logo

Eşcinsel ilişkiyi gizlice görüntüleyip...

Aynı işyerinde çalıştığı H.Ö. ile yaşadığı eşcinsel ilişkiyi gizlice görüntüleyip para isteyen E.T., istediği olmayınca görüntüleri H.Ö.’nün eşi ve kız kardeşine gönderdi. E.T. tutuklandı.

Eşcinsel ilişkiyi gizlice görüntüleyip...

İstanbul Küçükçekmece’de aynı işyerinde çalışan 21 yaşındaki E.T. ile işitme engelli 35 yaşındaki H.Ö., iddiaya göre iki kez eşcinsel ilişkiye girdi. E.T., H.Ö.’den para istemeye başladı.

Çoğu kez partnerinin istediği parayı veren H.Ö., bankadan kredi çekmesini isteyen E.T.’nin isteğini, bankaların kredi vermemesi üzerine gerçekleştiremedi. İstediği para gelmeyince üçüncü kez cinsel ilişki yaşamak için Kartal’da bir otelde H.Ö. ile buluşan E.T., cep telefonunu kurarak eşcinsel ilişkiyi kaydetti. Daha sonra H.Ö.’yü, “Eğer bana para vermezsen bu görüntüleri eşine dostuna gönderirim, internette yayınlarım” diye şantaj yapmaya başlayan E.T. para gelmeyince harekete geçti.

GÖRÜNTÜLERİ EŞİ VE KIZ KARDEŞİNE GÖNDERDİ

Görüntüleri telefon mesajı olarak H.Ö.’nün eşi ve kız kardeşine gönderen E.T., ayrıca görüntüleri H.Ö.’nün Facebook profilinde bulunan tüm kişilerin de görmesini sağladı. H.Ö.’nün eşi ve kız kardeşinin polise başvurmasıyla soruşturma açıldı. E.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık, sanık hakkında “Kişisel verilerin kaydedilmesi”, “Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme” ve “Şantaj” suçlarından 2 buçuk yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Savcı E.T. hakkında yürüttüğü nitelikli cinsel saldırı suçlaması ile ilgili olarak ise ilişkinin rızayla gerçekleşmiş olması nedeniyle takipsizlik kararı verdi.

Haberin Devamı

Kaynak: Sedef Şenkal