Gazete Vatan Logo

Erzurum'da peş peşe korkutan depremler!

Erzurum'da gece yarısı 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle birlikte sokaklara dökülen ve geceyi sokakta geçiren halk, sabah 07.20'de 3,8 büyüklüğünde bir depremle daha korku yaşadı.

Erzurum'da peş peşe korkutan depremler!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.15'de merkez üssü Oltu ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Depremin yaklaşık 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

VATANDAŞLAR GECEYİ SOKAKTA GEÇİRDİ
Erzurum'un Oltu ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından ilçe merkezinde sarsıntıyı hisseden birçok vatandaş geceyi sokakta ya da araçlarında geçirdi.
Depremde can ve mal kaybı olup olmadığı henüz bilinmezken, depremin etkisi bugün yapılacak incelemeler sonucu tespit edilecek.
BİR DEPREM DAHA
Erzurum'un Oltu ilçesinde Richter ölçeğine göre 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Oltu ilçesinin Yarbaşı Mahallesi yakınları olarak saptadığı deprem, saat 07.20de meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde olan deprem, ilçede kısa süreli paniğe neden oldu. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 3,9, merkez üssünü ise ilçenin Çamlıbel Mahallesi olarak açıkladı.

Haberin Devamı