Gazete Vatan Logo

Erkenci Kuş son bölüm ardından 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranında yayınlanan Erkenci Kuş dizisi 5. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi 5. son bölümünde Sanem ve Can arasında duygusal anlar yaşanmaya devam etti. Peki Erkenci Kuş ekrana gelen son bölüm ardından 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş son bölüm ardından 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş 5. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Salı akşamları ekrana gelen sevilen dizi Erkenci Kuş ekrana gelen son bölüm ardından izleyenler yeni bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Erkenci Kuş ekrana gelen son bölüm ardından 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can’la Sanem partiyi el ele terk ettiğinde Fabbri kendisine hakaret edildiğini düşünür. Bunun üzerine Fikr’i Harika ajansla çalışmaya devam etmeyeceğini açıklar. Ancak Ceycey son anda dahiyane bir fikirle ortaya çıkar.

Ajans çalışanları ve eşleri o hafta sonu markanın çalıştığı diğer ajanslarla birlikte motivasyon kampına davet edilir. Sanem ise bu kampa nişanlısı ile katılmak zorunda kalır.

Mahallede ise Nihat, bakkalı kaybetmenin huzursuzluğu içindedir, Mevkibe ise bu duruma çare olmaya kararlıdır.

ERKENCİ KUŞ 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Erkenci Kuş 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.

Haberin Devamı