Gazete Vatan Logo

Erkek öğrencisiyle defalarca cinsel ilişki yaşadı

ABD’nin New Jersey eyaletinde öğretmenlik yaptığı dönemde 14 yaşındaki bir öğrencisiyle birçok kez cinsel ilişkiye giren öğretmen, beş yıl hapse mahkûm edildi.

Hudson Bölgesi Savcı Yardımcısı Lynne Seborowski, karar duruşmasında Elyse Cromwell için “O sınırı aşmadı, ortadan kaldırdı” dedi.

nj.com’ın haberine göre; 29 yaşındaki Cromwell, mağdur çocuğu henüz 12 yaşındayken tanıdı. Savcı Seborowski’nin mahkemedeki anlatımları, Cromwell’in sonraki iki yıl boyunca da onunla ilgilendiğini, güvenini kazandıktan sonra da sevişmek istediğini söyleyen mesajlar gönderdiğini ortaya koydu.

Şikâyet dilekçesinde, Cromwell’in, 31 Ocak 2014’te “reşit olmayan biriyle birçok kez cinsel ilişkiye girmek” suçlamasıyla yakalandığında çocuğun İngilizce derslerine girdiği ifade ediliyor.

Mahkeme kararını açıklamadan önce söz alan Cromwell, “Neden olduğum acı ve zarar yüzünden gerçekten çok üzgünüm. Kimseyi incitmek niyetinde değildim. Cezamı çekmeye razıyım” dedi.
İki yol sonra şartlı tahliyeden faydalanıp serbest kalacak genç öğretmen, duruşma sonrası elleri kelepçelenerek cezaevine gönderilirken, arkadaşları ve meslektaşları gözyaşlarına hâkim olamadı.

Haberin Devamı