Gazete Vatan Logo
Magazin Erkek giyiminde yeni çağ

Erkek giyiminde yeni çağ

Erkek giyimindeki son trendlerde yer alan giyilebilir teknoloji, tek hareketle açılabilen kalem ve farklı sistemler kullanılarak tasarlanan ürünler yeni bir çağın başlangıcını müjdeliyor

Erkek giyiminde yeni çağ

Giyilebilir teknolojinin en şık ürünü

‘Smart Business’

Gittikçe büyüyen giyilebilir teknoloji trendi, moda tasarımcılarının da en önemli gündemi haline geldi. Tasarımlara yepyeni bir boyut kazandırdı. İşlevsellik ve estetiği birleştiren giyilebilir teknoloji ürünleri, mücevher tasarımında da göze çarpmaya başladı. Atasay, bu trende Smart Business’la hızlı bir giriş yaptı ve erkeklere özel tasarladığı ‘Smart Business’la kartvizit tanımlı kol düğmeleri, yüzükler ile giyilebilir teknolojinin en estetik biçimini sundu.

Karaca’dan ‘Geyik Günleri’

2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda doğanın ihtişamını yansıtan canlı renkleri ve modelleriyle dikkat çeken Karaca, ilkini dün başlattığı ‘Geyik Günleri’ özel kampanyasıyla moda tutkunlarına keyifli alışveriş fırsatı sunuyor. %50 büyük yaz indirimine ek olarak Geyik etiketli ürünlerde özel fiyatlar müşterileri bekliyor. Kampanya 10 gün sürecek.

Marin ayakkabı ile rahat bir yaz

En az kadınlar kadar giyimine dikkat eden erkekler, ayakkabı seçimlerini de yine aynı özenle gerçekleştiriyorlar. Ayakkabı Dünyası, ne istediğini bilen erkekleri yaza özel indirimlere sahip Marin modelleriyle buluşturuyor. Marin ayakkabı modelleri, ayaklara yaz aylarının rahatlığını getiriyor.

Haberin Devamı

Harekete geçiren kalem

Şık, kaliteli, fonksiyonel ve harekete geçiren kalem Cross Edge, stil sahibi erkeklerin vazgeçilmezi olacak. Cross Edge, tek bir hareketle açılıp kapanma özelliği sunan yaratıcı ‘slide and snap’ teknolojisiyle kapaksız roller kalem olarak tasarlanan, klasik olduğu kadar postmodern ve çok keyif veren bir ürün... Ömür boyu mekanik garantiye sahip kalem, jel mürekkep teknolojisiyle yazım konforu sunuyor.

1970’lere dönüş

1970’lerin desenli ve hareketli ‘funky’ giyim anlayışı, günümüzün kesimleri ve renkleri ile yeniden hayat buluyor. 2016 LOFT’un sonbahar koleksiyonuna ait ilk tema olan Beyond Retro temasında geometrik desenlerde gömleğinizi yıkamalı denimlerle kombinleyebilir veya dar kesim pardesünüzün içinde yıkamalı bir t-shirt tercih ederek farklılık yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Büyük yaz indirimi

Erkek giyim markası Crispino, Ağustos ayına özel indirim seçenekleriyle her sezon olduğu gibi bu sezon da çok iddialı. 2 Gömlek 59,90 TL, 2 T-shirt 59,90 TL, 2 Pantolon 129,90 TL şeçeneklerinin yanı sıra takım elbise, gömlek ve ceketlerde tek fiyat 149,90 dönemi başladı!

Denizden gelen esinti

Tommy Hilfiger 2016 Sonbahar/Kış erkek giyim koleksiyonu ‘Welcome to America’, esin kaynağını 1920’li yılların okyanus aşırı yolculuklarından alıyor. Koleksiyonun imzasını taşıyan üç tema, deniz esintilerini üniforma stiliyle bir araya getiriyor.

Kişiye özel Tod’s Gommino

Ünlü İtalyan markası TOD’S, gerçek İtalyan stilini yansıtan ikonik mokaseni Gommino’yu kişiselleştirme fırsatı sunuyor. Geniş renk, deri ve aksesuar seçenekleri arasından yapacağınız seçimlerle tarzınızı yansıtacak kendi TOD’S Gommino’nuzu kolayca tasarlayabilirsiniz.

Armani Exchange saatler Türkiye’de

Sokak stili, moda, müzik, dans, özgürlük ve özgün stilden esinlenen İtalyan tasarımcı Giorgio Armani tarafından tasarlanan Armani Exchange saat modelleri, Ağustos ayı itibariyle Saat&Saat mağazalarında satışa sunuluyor.

Haberin Devamı