Gazete Vatan Logo

Ergenekon’un avukatı MHP’den aday oldu!

"Ergenekon" davası kapsamında tutuklu yargılanan Yüzbaşı Mehmet Zekeriya Öztürk'ün avukatı Yaşar Ağsu, Milliyetçi Hareket Partisi Kars Milletvekili aday adayı oldu.

Ergenekon’un avukatı MHP’den aday oldu!

7 Haziran Genel Seçimleri’ne 3 aydan kısa süre kala siyasi partilerde aday adaylık başvuruları bitti. MHP’ye çok sayıda kişi başvuruda bulundu. "Ergenekon" davası kapsamında tutuklu yargılanan Yüzbaşı Mehmet Zekeriya Öztürk'ün avukatı Yaşar Ağsu memleketi olan Kars’tan MHP’den aday adayı oldu.

MHP Genel Merkezi’ne aday adaylık başvurusunda bulunan Ağsu, yaptığı açıklamada; Türkiye’nin çok kritik bir süreçten geçtiğine vurgu yaparak , “Ne yazık ki Türkiye’yi ciddi sorunlarla baş başa bırakmayı başardılar. ‘İç ve dış güçler’ dediğimiz kelimesi küçük ancak ceremesi büyük kuvvetler yine açılım adı altında ortak vatan, ortak falan filanla Türkiye’yi anonim şirkete çevirdiler. Bunun hazırlığını yapıp ayrıştırma ve bölüştürme sürecini yapabilme anlamında bir gayret içine girdiler. Ben de bu kritik dönemde Türkiye’deki tüm aday adayları arkadaşlarım gibi bu makama, değerlendirilmem halinde verilecek göreve uygun başarılı çalışmalar yapabileceğime inanıyorum. Seçilmem halinde şehrim, ülkem ve dünya insanlığı için Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi görüşüne sahip, Türkçülük kaynağından fikrini ve hayat görüşünü almış birisi olarak yararlı olacağımı düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı