Gazete Vatan Logo

Erdoğan'dan İsviçre'ye tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sancaktepe'deki açılış töreninde İsviçre'de yapılan ve kendisinin hedef gösterildiği eylem için "Dışişleri Bakanlığı gereken adımı attı." dedi

Erdoğan'dan İsviçre'ye tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sancaktepe'deki toplu açılış töreninde konuştu.
İşte Erdoğan'ın konuşması:
''Babası Fatih'e 14 yaşında tahtı vermek istedi. Fatih 'daha 14 yaşındayım' dedi. Babası 'ben emrediyorum, gel başa geç' dedi. O 14 yaşındaki genç 'kabul ettim' dedi ve sonra 'Madem ki ben padişahım, emrediyorum, gel başa geç' dedi. Babası 6 yıl daha ülkeyi yönetti. Fatih 21 yaşında çağ açıp çağ kapattı.
Gençler bakın oluyor mu? Ama bunlar bizim gençliğimize inanmıyor.
'Bize niye Nazi diyorlar' diye açıklama yapıyorlar. Bizim camilerimize gamalı haç çizenler, yakanlar siz değil misiniz? Solingen faciasını yapan siz değil misiniz?
Utanmadan bize diyorlar ki sizde gazetecimiz var. Ben de kendisine dedim ki 'Sayın Şansölye o bir terörist'
O terörist 1 ay Tarabya'da kaldı. Alman Kültür Konağı'nda misafir ettiler.
Benim gönderdiğim 4500 PKK'lı dosyasından gelen yok

İSVİÇRE'DE SKANDAL GÖSTERİ
Almanya'nın en büyük gazetesi HAYIR propagandası yapıyor. İsviçre'de aynı şeyi yaptı. Dışişleri Bakanlığı da gereken adımı attı.
'HAÇLI ZİHNİYETİ SONUNDA KENDİNİ GÖSTERDİ'
AB ülkeleri Vatikan'da bir araya geldi. Bu gelişmeler bir şeyleri çağrıştırıyor. Papa ne zamandan beri AB üyesi oldu. Haçlı zihniyeti sonunda kendini gösterdi.
Siz Türkiye'yi Müslüman olduğu için almıyorsunuz. Enteresan, bu toplantıya sosyal demokratlar da hristiyan demokratlar da katılıyor. Ben bunları konuştum ya, yarın seyredin.
HOLLANDA'YI 'MÜŞRİK'LERE BENZETTİ
Eskiden beri uyguladıkları yöntem fayda etmeyince atları ve itleriyle insanlarımıza saldırdılar. Benim dışişleri bakanıma izin vermediler. Aile bakanımı arabanın içinde mahkum ettiler. Bir kadın ya. Hani sizde kadın hakları vardı. Lafa geldiği zaman kadın hakları şöyle böyle diyordunuz. Siz kız çocuklarını diri diri toprağa gömen o cehalet anlayışının devamısınız.
'YILANLA ÇUVALA GİREN ISIRILMAKTAN KURTULMAZ'
Terör örgütüne silah satıyorlar, NATO'daki müttefikleri Türkiye'ye parasıyla silah yok. Neymiş, kongreden onay çıkmamış. Terör örgütüne nasıl var?
Size yazıklar olsun. Yılanla çuvala giren ısırılmaktan kurtulmaz.
Eskiden silahlar onlardan alındığı için kumandası dışarıda bir ülke vardı. O dönem her alanda dışarı bağımlı bir ülkeydi. Hamdolsun, bitti o günler.
Kaşgarlı Mahmut, 'Dağ kement ile eğilmez, denizin önü kayıkla kesilmez' der. Bunların tehditleri de Türkiye'ye tesir etmiyor.
Onların öfkesinin sebebi kendi güdümlerinden çıkmamızdır
Milletin emeğini sömüren faizcilere rağmen bu seviyeye gelinmiştir.''

Haberin Devamı