Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan güzellik uzmanlarına müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de konuştu. Erdoğan güzellik uzmanlarının sorunlarıyla ilgili Bakanlar Kurulu kararını onayladı. Bu imza tüm salonda sevinçle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan güzellik uzmanlarına müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet" programında güzellik uzmanları ile bir araya geldi.
Erdoğan burada yaptığı konuşmada güzellik uzmanlarının sorunlarının çözüleceği müjdesini vererek, "Bizim medeniyetimiz, güzeli, iyiyi, doğruyu, hayırlıyı inşa medeniyetidir. Her alanda güzelliğin övüldüğü bir yerde, insanlığın güzelliğinin ihmal edilmesi düşünülebilir mi? Sizlerin de sorunlarınızın çözümü konusunda şüphesiz ki yapmak görevimizdir. Bugün Bakanlar Kurulu'nda kararı onaylayacağım. Bu tabii bizim için bir görevdi ve bugün yerine gelmesi bizim içinde ayrı bir mutluluk vesilesidir." dedi. Erdoğan'ın bu sözleri salonda büyük bir coşku ile karşılanırken, dinleyiciler dakikalarca ayakta alkışladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sonrası özel kalem Müdürü Hasan bey'i sahneye çağırarak "Evet, şimdi kararname hazır, Güzellik uzmanlarının tıbbi cihaz kapsamına girmeyen cihazları kullanarak tıbbi amaçlı olmayan işlemleri yapabilmesi ve bu uzmanların sahip olması gereken belgeleri düzenleyen Bakanlar Kurulu kararını imzalıyorum." dedi ve Bakanlar Kurulu kararnamesini tüm salon önünde imzaladı.
İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları
"Bugüne kadar milletin evine, Külliye'ye her kesimden insanımız gelmiştir. Bugün de siz güzellik uzmanı esnaflarımızla birlikteyiz. Güzel bir Türkiye için evet dediğiniz için her birinize şükranlarımızı sunuyorum.Bizim medeniyetimiz, güzeli, iyiyi, doğruyu, hayırlıyı inşa medeniyetidir. Her alanda güzelliğin övüldüğü bir yerde, insanlığın güzelliğinin ihmal edilmesi düşünülebilir mi? Kendi medeniyetimizin ve kültürümüzün sınırları içerisinde bu çalışmalarımızın yürütülmesini ben çok isabetli buluyorum.

Haberin Devamı

Bazı gerçekler var ki gözü olup görmeyenler, dili olup söylemeyenler olur. 14 yılda bu ülkede sessiz devrim yaptık. Bunu ben değil, bize saldıran batı söylüyor. Kişi başına geliri 3 bin 500 dolardan 11 bin dolar seviyesine çıkardık. Doktor reçeteyi yazar ilacın yarısı yoktu, Okmaydanı SSK'ya giderdik, hijyen şartları olmayan bir hastaneydi, ana muhalefetin başındaki zat müdürlük yaptı. Genel müdürlük gibi bir makama geliyorsunuz, 10 yıl önce önde daha iyiydi diyorsunuz.

Haberin Devamı

Göreve geldiğimizde 75 üniversite vardı. Şimdi 181 üniversite var. Bütçemizin yarısını eğitime ayırdık. Çünkü her şey insan için.

HAYIR ÇADIRINDA 'NEYİNİZ EKSİK' DEDİM
Dün bir 'Hayır' çadırına girdim. "Niye hayır diyorsunuz?" diye sordum. "Çağdaş bir Türkiye için" dediler. "Neyimiz eksik" dedim, cevap yok. "Sloganik konuşmayalım" dedim. "Niye adını Yavuz Sultan Selim Köprüsü koydunuz" dediler. "Yazık" dedim, "Yavuz Sultan Selim'i iyi tanıyamamışsınız."
TERÖRÜN BELİNİ KIRDIK, İNLERİNE GİRDİK
Terörle mücadelede daha güzel bir Türkiye olacak. Şu anda terörün belini kırıyoruz. İnlerine girdik. Polisimiz, askerimiz, korucularımız hep beraber bu mücadeleyi sürdürüyor. Bu ülkede huzurumuza kim musallat olursa bedelini ödeyecek. Bölgemizdeki sorunların çözümünde daha iyi bir Türkiye olacak.
"16 NİSAN'DAN GÜZEL BİR TÜRKİYE OLACAK"
Dünyanın 1 numaralı havalimanını İstanbul'a yapıyoruz. Bu batı işte bu yüzden bizi kıskanıyor. 16 Nisan sonrası hak ve özgürlüklerde daha güzel bir Türkiye olacak. Geldiğimizde sadece 6 vilayette doğalgaz vardı. Bugün 81 ilin tamamında var. Modern olmak, çağdaş olmak işte budur. 14 yılda attığımız her adımda bize çelme takmaya çalışanlar şimdi bu 14 yılı bize örnek göstermeye çalışıyorlar.
7 Haziran seçim sonuçları daha resmen açıklanmadan, 'Cumhurbaşkanlığı makamı tartışmalı hake geldi' dediler. Oyse seçime ben girmedim siyasi partiler girdi. Gazi Mustafa Kemal'in partisini bölücü örgütün uzantısını makama taşımak için koltuk değneği yaptılar.
İsviçre meclisi önünde şakağıma dayanmış silah olan pankart açacaklar, İsviçre yönetiminin sesi çıkmıyor.
Cumhurbaşkanı'nın Meclis'i fesih yetkisi yoktur. Bunlar hep yalan. Meclis Cumhurbaşkanı'nı ciddi manada denetler.
Ekonomide nasıl büyüdüysek, bundan sonra bunu katlayarak büyüyeceğiz. 2023 bunun en az iki katı olacak.

Haberin Devamı