Gazete Vatan Logo

Erdoğan Karslılara müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kars'ta il kongresi öncesi vatandaşlara seslendi. Erdoğan, uçak biletinin pahalı olmasından şikayet eden Karslılara seferlerin arttırılması ve fiyatların düşürülmesi için talimat verdiğini açıkladı.

Erdoğan Karslılara müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kars'ta halka hitap etti. Burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim milletimin huzuru refahına kimse kastetmesin. biz milletimizin birliği için, bu ülkenin huzuru için varız. Bizim huzurumuzu kaçırmaya gayret edenler bedelini ödeyecek." dedi.

Kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim sizden bir ricam var: 2019 farklı bir yıl, öyle mi? 2019'un mMart'ında yerel seçimleri yapacağız. Kasım'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin seçimi var. Bunun için ne yapacağız? Şimdiden başlayıp Mart ve Kasım'a kadar çalışacağız. Bizim Rabia'mız var." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Benim milletimin huzuru refahına kimse kastetmesin. biz milletimizin birliği için, bu ülkenin huzuru için varız. Bizim huzurumuzu kaçırmaya gayret edenler bedelini ödeyecek. 7 Haziran'da biraz üzülmüştük hatırlayın. Hazır olun, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep beraber Türkiye olacağız. Buradan taviz yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

Otobüsten inerken Vali Bey kulağıma fısıldadı. Sonra dedim bak yaz kış fiyatlar değişiyormuş, hele hele Sarıkamış hareketlenmiş. Hadi bakalım seferleri artırın ve fiyatları indirin dedik. Sağolsun başkan da yönetim kurulumu toplayacağım ve değerlendireceğim dedi. İnşallah bizde bunu takip edeceğiz.