Gazete Vatan Logo

Erdoğan'ın kaldığı otel meşhur oldu!

Ünlüler sayesinde Bodrum'a turist yağdı. Başbakan Erdoğan ve ailesini ağırlayan Rixos Otel'ın önü, hatıra fotoğrafı çektirenlerle doldu

BODRUM'a son 1 ay içinde tatile gelen ünlüler, ilçeye yerli ve yabancı turist yağmasına neden oldu. Ünlü konukların çoğunu ve son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesini ağırlayan Rixos Otel'ın önü, hatıra fotoğrafı çektirenlerle doldu.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Nahcivan Meclis Başkanı Vasıf Talibov, Makedonya Cumhurbaşkanı Branko Crvenkovski, Suudi Arabistan Prensi Saud Bin Abdul Muhsin Bin Abdul Aziz Al Saud, Chelsea Kulüp Başkanı Abramoviç, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Claudia Roth, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin tatil için Bodrum'u tercih etmesi, turistik ilçeyi medya ve tatilcilerin gözdesi yaptı.



Dünyaca ünlü liderlerin yanı sıra Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Fatih Terim, Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu, Ümit Karan, Seda Sayan, Mustafa Koç, Jefi Kamhi, Akın Öngör, Bülent Ersoy, Mesut Yılmaz, İsmet Sezgin gibi sanat, spor, siyaset ve iş dünyasının ünlü isimlerinin Bodrum'da tatil yapması ilçeye ilgiyi daha da arttırdı.

Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, ilçeye gösterilen ilginin bir şans ya da rastlantı olmadığını öne sürdü. Bodrum'un, dünyanın en önemli turizm fuarlarından tanıtıldığını belirten Özyurt, şöyle dedi:

"Tatil için tarih, kültür ve mavi yolculuğun cennetine gelenleri emin, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda ağırlayıp mutlu bir şekilde geri gönderiyoruz. Güzel bir tatil geçiren sıradan ya da ünlü konuklarımız, gönüllü turizm elçimiz oluyor. İlçemizde konuk olan ünlüler, gelen yerli ve yabancı turist sayısının en az yüzde 40 oranında artmasında önemli rol oynadı. Yılbaşından bu yana 60 yabancı da evlenmek için Bodrum'u tercih etti."

Haberin Devamı