Gazete Vatan Logo

Erdoğan'ın hayatı dizi oluyor

Başbakan Erdoğan'ın hayatı dizi film oluyor. '29 Şubat'ta çok şey değişecek' ifadesi dikkat çekiyor

Ateşten koltuk
'Hatırla Sevgili' dizisinde hayatından küçük bir kesit sunulan Başbakan Erdoğan'ın hayatı dizi film oluyor. Bu arada, dizinin kısa tanıtımında '29 Şubat'ta çok şey değişecek' deniliyor.

Yıllardır konuşulan ancak bugüne kadar bir türlü yaşama geçirilemeyen Başbakan Tayyip Erdoğan'ın hayatının filme çekilmesi projesi, sonunda gerçek oluyor. Özel bir kanalda yayınlanacak dizinin kısa tanıtımında, "29 Şubat'ta çok şey değişecek" deniliyor. Mehmet Ali Ilıcak ile Emir Tamer'in sahibi olduğu EMMA Prodüksiyon Şirketi tarafından çekilen "Ateşten Koltuk" adlı dizide kimlerin oynadığı ise saklanıyor. Dizi film aslında hayali bir başbakanın hayat hikayesini, ailesini, çevresinde gerçekleşen olayları ve yaşadıklarını anlatıyor ancak projenin çıkış noktasının Başbakan Erdoğan olduğu belirtiliyor. Dizi filmin anlaşması geçen hafta yapıldı ve sponsorlar bulundu.

Senaryo güncel...
Ateşten Koltuk dizisinde, gerçek hayatın akışı ve güncel gelişmelere göre bir senaryo akışı izleneceği öğrenildi. Bu arada, "Hatırla Sevgili"de de Başbakan Erdoğan'ın hayatından kısa bir kesit işlenmişti.

Haberin Devamı