Gazete Vatan Logo

Erdoğan: İhanet içindedir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esnaf ve Sanatkalar Şurası'nda konuştu. Erdoğan FETÖ terör örgütünü kastederek "Hala malum örgütün içinde kalmayı sürdüren varsa, milletine karşı ihanet içindedir demektir" diye konuştu.

Erdoğan: İhanet içindedir

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

* Devlete kapağı atayım para pul derdim olmaz mantığı var. Hakkını veren çalışsın devam etsin vermiyorsa bu devlet onları sırtında taşımasın. 15 Temmuz'da yedirdiğimiz içirdiklerimiz üzerimize bomba yağdırdı. Resullallah (SAV) rızkın onda 9'unun ticarette olduğunu söylüyor. Burada şu hususu itiraf edeyim,Başbakanlık görevine geldiğim günden beri kamudaki anlayışı değiştirmek için çok çalıştım. ma az mesafe aldım.

* Esnaflıktan gelme bir siyasetçi olarak sizin sorunlarınızı kendime öncelik olarak sayıyorum.

* Anadolu'daki varlığımızın temel taşı esnaf ve sanatkalarımızın varlığıdır , gayretidir.

"HESAP ÖDEMEYE DEVAM EDECEKLER"

* Kimse aramıza ayrılık, gayrılık sokmasın. Onun için ir olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Kimse vatanımızın üzerinde operasyon düşünmesin, düşünenler bedelini ödüyor. Sırtını bir yerlere dayayanlar bunun hesabını ödemeye devam edecek.

* Esnaf ve sanatkaların zabıtası kendi vicanıdır. Bakanlık ve belediyelerin yaptırımları vicdanı olmayanlar içindir. Tüm değerlerimizi nesilden nesile aktarmada en büyük görev esnaf ve sanatkarlarımıza düşüyor. Esnafımız sadece dükkanın değil ülkesinin de sahibidir. Kendisini öyle hisseder ve öyle hareket eder. Esnaf bu anlayışa sahipse orada haksızlık, mağduriyet olmaz.

Haberin Devamı

"SOKAĞA ÇIKANLAR ESNAF VE SANATKARLARDIR"


* Faiz konusunda derdimiz ekonomideki bu faiz politikasını gözden geçirmek ve faiz oranlarını aşağı düşürmekti. Ahilik geleneğinin tüm unsurlarıyla yeniden canlandırılmasının hayırmıza olacağına inanıyorum. 15 Temmuz gecesi sokaklarda olan kardeşlerimizin bana anlattığına göre sokağa çıkan insanlarımızın en büyük bölümünü esnaf ve sanatkarlar oluşturuyordu. Bu vesileyle tüm şehitlierimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Esnaf ve snatkarlarımız 15 Temmuz'da da Türkiye'nin istikbaline sahip çıkmak için en ön safta yer almışlardır. Geleceğimizide birlikte inşaa edeceğiz. Birileri tehdit ettiğinde kepenk indiren değil burası benim rızık kapımdır diyerek sahip çıkacak esnaftan bahsediyorum.

Haberin Devamı

"İHANET İÇİNDEDİR DEMEKTİR"

* Birileri tehdit ettiğinde kepenk indiren değil burası benim rızık kapımdır diyerek sahip çıkacak esnaftan bahsediyorum. FETÖ esnaf ve sanatkarlarımızın muhabbetine kesinlikle layık değildir. 15 Temmuz FETÖ'nün gerçek yüzünü görememiş olanlar için nihai ikazdır.Hala malum örgütün içinde kalmayı sürdüren varsa, milletine karşı ihanet içindedir demektir.