Gazete Vatan Logo

Erdoğan'dan sürpriz telefon!

Başbakan Tayyip Erdoğan dün Kanal 24’te 11.00’de yayınlanan Müzik ve Yaşam programını izledi. Hakan Çelik’in sunduğu programın konuğu klarnet sanatçısı Serkan Çağrı idi.

Erdoğan, programın reklam arasında telefonla Çelik’i aradı. Erdoğan, “Müzikler çok güzel gidiyordu. Program bitti mi?” diye sordu. Hakan Çelik’ten programın reklamdan sonra devam edeceği bilgisini alan Erdoğan, Türk müziğini çok sevdiğini ve Çağrı’nın yorumlarını takdir ettiğini söyledi. Başbakan programı izlemeye devam edeceğini ifade etti. Hakan Çelik’in “Sizin için hangi şarkıyı icra etmesini istersiniz?” sorusuna Erdoğan “Serkan Çağrı’nın gönlünden hangisi geçerse” yanıtı verdi.

Çelik yayın tekrar başladığında Erdoğan’la arasında geçen diyaloğu şöyle anlattı: “Reklam arasında gittiğimizde Serkan Çağrı müziğini yaparken Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan aradı. Bize ve Serkan Çağrı’ya iyi dileklerini iletti. Serkan Çağrı’nın müziğini çok beğendiğini söyledi ve bizi de tesadüfen izlediğini öğrenmiş olduk böylece. Ben de Sayın başbakanınmıza çok teşekkür ediyorum. Böylesine yoğun bir gündemin ortasında gözü 24 ekranlarına takılıp bizi takip ettiği için tekrar hem saygılarımı gönderiyorum hem çok teşekkür ediyorum.”

Bu sırada Serkan Çağrı, “Bir parça gönderelim mi Başbakana?” diye sorunca Çelik, “Hazır böyle bir fırsat yakalamışken canlı canlı Sayın başbakana armağan edelim. Ne gönderelim?” dedi. Serkan Çağrı da, “Nazende Sevgilim, diyelim. Ben çok severim. Başbakanımızın seveceğini de umuyorum. Hicaz makamında” diyerek parçayı icra etti. Çağrı, eseri çaldıktan sonra da, “Bu yoğun gündemde buna müzik terapi diyelim” diye konuştu.

Haberin Devamı