Gazete Vatan Logo
Magazin Erdoğan'dan o isme bıyık tavsiyesi!

Erdoğan'dan o isme bıyık tavsiyesi!

Erdoğan'dan o isme bıyık tavsiyesi!

9 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen resepsiyonda renkli anlar yaşandı. umhurbaşkanı Erdoğan, müzik yapımcısı Hüseyin Emre’ye “Bıyık bırakırsanız, daha genç görünürsünüz” diye tavsiyede bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim cumhuriyet bayramı nedeniyle bir resepsiyon verdi. Külliye'nin kış bahçesi bölümünde gerçekleşen resepsiyona, sanat dünyasının ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; hülya koçyiğit, Mustafa Ceceli, Murat Yıldırım, Ümit Besen, Rıdvan Dilmen, engin altan Düzyatan, Esra Erol, Tolgahan Sayışman, Coşkun Sabah, Wilma Elles, Kutsi, Berdan Mardini, Yonca Evcimik, Orhan Gencebay- Sevim Emre, Kibariye, Alişan, Yusuf Güney ve Nihat Doğan; resepsiyonun konukları arasındaydı.

Davetliler; Külliye'de, Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehter Birliği ve tarihteki 16 Türk devletini temsil eden bayraklar ve askerlerle karşılandı.

"PAPYON TAKMIŞ AMA ..."

Resepsiyonda; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile müzik yapımcıları Polat Yağcı ve Hüseyin Emre arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Emre Plak'ın kurucusu Hüseyin Emre'ye kaç yaşında olduğunu soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü yapımcıya "Bıyık bırakırsanız daha genç görünürsünüz" diye tavsiyede bulundu. Polat Yağcı'ya da takılan Cumhurbaşkanı, "Polat durumu papyonla kurtarmaya çalışmış ama bıyık her zaman erkeği genç gösterir" dedi.

Haberin Devamı