Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Size birkaç gün içinde daha başka müjdelerimiz de olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Sultangazi'deki Sultançiftliği Merkez Camisi'nde kıldı. Erdoğan'a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti milletvekilleri ve milletvekili adayları eşlik etti. Erdoğan burada vatandaşlara hitap etti. Kandil’in bombalandığını söyleyen Erdoğan, “Size birkaç gün içinde daha başka müjdelerimiz de olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Size birkaç gün içinde daha başka müjdelerimiz de olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, İstanbul Sultangazi'de düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bunların kitabında terörle mücadele yok. Sayın İnce ve diğerleri ne diyor? 'Niye cezaevinde kalsın' diyorlar. Bunların partisi tutuklu, cezaevinde olmayan adam bulamıyor mu? Dert başka.

"Biz barış diyoruz, bunlar lafta özgürlük diyor"

Suruç'ta yaşananları gördünüz. Bugün vekilimizin ağabeyi defnedildi. Biz barış diyoruz, bunlar lafta özgürlük diyor. Ya bunlar değil miydi Diyarbakır Belediyesi'nin önünde Kürt anneleri ağlatan, onların kızlarını Kandil'e kaçıran...

Bu seçim bu ülkede 81 milyonun huzuru için. O Diyarbakır ne kadar güzel olmuş. Havaalanı yolu 4 giriş 4 geliş. İstanbul'da böyle yollar yok. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik ve böyle beraber devam edeceğiz.

"Size başka müjdelerimiz olacak"

Şu anda Kandil'i bombalıyoruz. Size birkaç gün içerisinde daha başka müjdelerimiz de olacak inşallah. Rabbim Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin. Mehmet'imizi korusun Allah'ımız."

Haberin Devamı