Gazete Vatan Logo

Erdoğan'dan Emniyet Müdürü'ne fırça!

Başbakan Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'da konuştu. Şanlıurfa mitingine Başbakan'ın Emniyet Müdürü ve polislere uyarısı damgasını vurdu.

İşte konuşmasından satır başları:

*16 Kasım'da Diyarbakır'da tarihi bir buluşma gerçekleştirdik. Şanlıurfalı Şivan perwer, Barzani ve İbrahim Tatlıses de oradaydı. Türkiye'nin tamamında bahar havası doğdu.

*Bu muhteşem buluşmayı gölgelemek istediler.Çözüm sürecini baltalamak istediler. Kim yaptı bunu Pensilvenya'daki bri zat.Yargının içinde de örgütlenmişler,emniyette de örgütlenmişler.

*Sevgili peygamberimizi mihraçtan indirip, kamyonete bindiriyorlar. Bu senaryoyu Pensilvenya'daki zat onaylıyor. O dizide benim Kürt kardeşime de hakaret ediliyor.

*Kürt olduğu için Saidi Nursi'den uzak kaldığını bizzat kendi açıklamıştır.

*Pensilvenya, Saidi Nursi'ye eziyet eden CHP zihniyetiyle birlikte hareket ediyorlar.

URFA SAİDİ NURSİ'Yİ TESLİM ETMEDİ

*77 milyonun birlikte olmasından rahatsız oldular. Şimdi sizlere bir hikaye anlatacağım.

*Sene 1960 Mart ayı. Bediüzzaman Saidi Nursi hasta yatağında diyor ki beni Şanlıurfa'ya götürün.Polisler onu geri göndermek istediler. Şanlıurfa'da o zamanki DP'nin il başkanı emniyet müdürünün önüne geçti. Bir yere götüremezsiniz dedi. Şanlıurfa Saidi Nursi'yi teslim etmedi.

*Geçen çıkmış diyor ki bu Başbakan ya cezaevine girer ya yurtdışına gider. Sen kimsin ya. Sen kimsin bu ülkenin başbakanı yargılıyorsun. Anlaşılıyor Pensilvenya'daki zat buna akıl vermiş.Çık bunları söyle demiş.

*Artık diyorlar AK Parti'ye oy vermeyin. Denizli'de başlamışlar. Bizim abilerimiz, ablalarımız bize yeter.İnşallah bu seçim daha başka olacak.Sizin bu imamınız 10 sene 11 sene önce ne diyordu? AK Parti'ye oy verin diyorsa sizin hocanız o zaman mı yanlış yaptı bu zaman mı yanlış yaptı?

SİZLERİ OTELLERDE AĞIRLAYACAĞIZ

*Anlaşılan korku dağları sardı. Sandığın rengi belli oldu. İkna odalarını kurdular.İkna olmazlarsa atıyorlar.

*Bunların yurtlarında kalanlara sesleniyorum, Yurt Kur'da boşluklar tespit edildi sizi oralard, otellerde ağırlayacağız.

*Miting sırasında yaşanan izdiham nedeniyle sağlık sorunu yaşayanlara yardım edilmesini isteyen Erdoğan, yardım gecikince polislere tepki gösterdi. Başbakan Erdoğan, Emniyet Müdürü'ne "sen ne iş yapıyorsun orada, yardımcı olsana,Allah Allah" diye fırça attı.

*Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki başörtülülere üniversite yolunu ben açtım. Ayıptır ya. İnsan utanır.

*Başbakan Erdoğan, miting alanında polislerin erkeklerle kadınlar arasında polislerin durmasını istedi. Erdoğani polislere 'hanımlar rahatsız oluyor, ortada durun' dedi.




Haberin Devamı