Gazete Vatan Logo

Erdoğan'dan Almanya'ya 'Nazi' göndermesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Almanya'da arkadaşlarımızı konuşturmuyorlar, varsınlar konuşturmasınlar. Uygulamanız Nazi uygulaması gibi" dedi.

Erdoğan'dan Almanya'ya 'Nazi' göndermesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadın ve Demokrasi Buluşması Programı'nda, "Almanya'da arkadaşlarımızı konuşturmuyorlar, varsınlar konuşturmasınlar, böyle hayır çıkaracaklarını mı sanıyorlar. Uygulamanız Nazi uygulaması gibi" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Abdi ipekçi Spor Salonu’nda KADEM tarafından düzenlenen Kadın ve Demokrasi Buluşması Programı’nda konuştu.

Almanya ile yaşanan miting krizine değinen Erdoğan; 'Sizin şu anki uygulamalarınız geçmişteki Nazi uygulamalarından farklı değil.' dedi.

İŞTE ERDOĞAN'IN ALMANYA İLE İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMA:

'Almanya’da arkadaşlarımızı konuşturmuyorlar. Varsınlar konuşturmasınlar. Yani konuşturmamakla Almanya’daki oyların ‘evet’ değil de ‘hayır’ çıkacağını mı zannediyorsunuz?

“NAZİ UYGULAMALARINDAN FARKLI DEĞİL”

Ey Almanya sizin demokrasiyle yakından uzaktan alakanız yok. Sizin şu anki uygulamalarınız geçmişteki Nazi uygulamalarından farklı değil. Ve rahatsız oluyorlar bu ifadelerden. Niye rahatsız oluyorsunuz? Bu ülkenin bakanını konuşturtmayacaksınız… Almanya, Hollanda da aynı şeyi yaptılar, diğerleri de belki arkasından gelecek. Demokrasi diyorsanız bu işin hakkını vereceksiniz. Uluslararası toplantıda bunları hep dile getireceğiz. Bunları dünyaya rezili rüsva edeceğiz.'

Haberin Devamı