Gazete Vatan Logo

Erdoğan: Bunların hepsi yalan

Erdoğan: Bunların hepsi yalan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı.Cenevre'deki Suriye görüşmeleri ile ilgili konuşan Erdoğan ılımlı muhaliflere verilen sözler tutulmadı dedi. Erdoğan'ın diğer açıklamaları şöyle;

CİZRE'DEKİ AMBULANS İDDİASI

Bunların hepsi yalan. Orada sürekli olarak ambulans var. Bakanımızda açıkladı. 5-6 ambulans orada bekletiliyor. Güvenli bölgeye ambulansların getirilmesi mümkün değil. Yaralını al ambulansa getirin diyoruz. Aama bunu yapmıyorlar. Bu yaklaşımlar ideolojiktir. O ambulansları ateş menziline sokup ambulanstakileri ölümle karşı karşıya getirmektir. Belki de yaralı değiller, belki ambulansı ateş alanına çekmek istiyorlar. Gerekli tedbirlerin alınması gerekiyor.

HDP'Lİ VEKİLLERİN AÇLIK GREVİ

Bunların gelmesi gereken yer parlementodur. Bunlar terör örgütüne uşaklı yapıyorlar. Bunlar sürekli olarak çatışma bölgesinde açlık görevi yapacağız diyorlar. Açlık grevi yapabilirler, bu oyunlara gelemeyiz.

LEYLA ZANA GÖRÜŞMESİ

Parlementoda yemin etmesi lazım. Bu yemini etmeden görüşmenin olması mümkün değil. Bana iletilen konu başlıkları çerçevesinde gelecekse zaten hiç gelmesin. Terörist başına İmralı'da verilen yaşam koşulları kimseye verilmemiştir.

Haberin Devamı