Gazete Vatan Logo

Erdoğan: Açtıkları çukurlara gömdük

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "2014 mahalli seçimlerini, cumhurbaşkanlığı seçimlerini, ve halk oylamasını kazanan AK Parti'nin, milleti ve güvenlik güçleriyle birlikte PKK'yı açtığı çukurlara gömdük, darbe girişimini engelledik, ekonomik saldırıları atlattık." dedi.

Erdoğan: Açtıkları çukurlara gömdük

AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendini yollara vuran İstanbul'a yürüyen CHP'nin başındaki zat bizim için Başbakan yurt dışına kaçacak diyordu. Bugün FETÖ'ye ve onların dümen suyuna girerek ülkesine iftira atanların yanında duruyorlar. Haysiyet cellatlarına milletimiz izin vermedi ama birileri bundan ders çıkarmadı" dedi.

2014 mahalli seçimlerini, cumhurbaşkanlığı seçimlerini, ve halk oylamasını kazanan Ak Parti'nin, milleti ve güvenlik güçleriyle birlikte PKK'yı açtığı çukurlara gömdük, darbe girişimini engelledik, ekonomik saldırıları atlattık diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "80 milyonun gönlünde kendimize müstesna bir yer edindik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

Özellikle ülkemize ve milletimize olan muhabbetinden şüphe duymadığımız MHP'nin duruşuna baktığımızda CHP'nin konumunu çok daha net görebiliyoruz. CHP'nin temsil ettiği çizgi siyaseten farklı söylemde bulunma boyutunu aşmış terör örgütleriyle ve onların arkasındaki güçlerle birlikte hareket ettiğini görmek durumundayız. Demokrasi sicilleri zaten bozuk olanlar şimdi işi daha ileri götürmüştür. Aklı başında olan herkesin görebildiği bu durum ülkemize karşı kurulan tuzakların bir parçasıdır. Adalet diyen ama mahkemelere saldıran bir zihniyetin derdi asla adalet, hukuk olamaz. bir defa bile gönül diliyle şehitlerimizi andığını duymadığımız kişiler teröristler için dünyayı ayağa kaldırıyorlar. PKK yöneticisi size doğru adım atıyorsunuz diyorsa yolunuz yanlıştır. Uluslararası mahkemelerin dahi eleştirmediği tarzda davranıyorsanız yaptığınız iş bu ülkenin hayrına değildir. Terör örgütlerine karşı aklınızdan dahi geçirmediğiniz yürüyüşü başlatıyorsanız kimseyi adalete inandıramazsınız.

Haberin Devamı

Siz bu tavrınızla dikene su vererek zulmü yüceltiyorsunuz. Gittiğiniz yol Kandil ve Pensilvanya'nın yoludur. Cezaevinde güya açlık grevi başlatanlara bunlar sahip çıkıyor. Bunların derdi kendi suçlarını bastırmaktır. Millletimiz olup biteni görüyor. Biz her zaman hakikatleri anlatacağız, takdiri milletimize bırakacağız.

Haberin Devamı

"BİRİLERİ HAVA MEYDANLARINDAN KAÇAR BİRİLERİ ŞEHADETE YÜRÜR"

O gece canları pahasına sokakları meydanları dolduran milyonların, şehitlerin ve gazilerin üzerimizdeki vebalini aklımızdan çıkarmayacağız. Birileri hava meydanından kaçar gider birileri şehadete yürür. Fark budur! Bu vesileye Lice ilçe başkan yardımcımıza Allah'tan rahmet diliyorum.