Gazete Vatan Logo
Magazin "Film patrona pahalıya patladı"

"Film patrona pahalıya patladı"

İlyas Bazna’nın hayatını anlatan “Çiçero”nun galası Maslak Uniq’de yapıldı. Bazna’ya hayat veren Erdal Beşikçioğlu, “Film patrona pahalıya patladı” sözleriyle güldürdü

"Film patrona pahalıya patladı"

II. Dünya Savaşı’nın gidişatını değiştiren Türk ajanı İlyas Bazna’nın hayatını konu alan 'Çiçero'nun galası önceki akşam Maslak Uniq’de yapıldı. Gösterim öncesi soruları yanıtlayan filmin yapımcısı Mustafa Uslu, 'Ayla' ve 'Müslüm' gibi Türk sinemasına çok önemli bir eseri daha kazandırdığımızı düşünüyorum” dedi.

Filmde Çiçero’yu canlandıran Erdal Beşikçioğlu, “Film patrona pahalıya patladı” sözleri ile herkesi güldürdü. Oyuncu sözlerine “Çok güzel 3 ay geçirdik, profesyonel bir çalışma oldu” diye devam etti. Beşikçioğlu’nun partneri Burcu Biricik, de “Dönem filminde rol almak bana ayrı bir heyecan kattı” diye konuştu.

2. DÜNYA SAVAŞI REKORU

Konusu II. Dünya Savaşı’nda geçen film için galanın yapıldığı Maslak Uniq özel olarak hazırlandı. Konukları Alman üniformalı askerlerin karşıladığı mekanda döneme ait arabalar ve savaşın ardından kalan eşyalar da sergilendi.

Mustafa Uslu ve Sinem Uslu, filmdeki küçük oyuncular Mehmet Ezel Özgün ve Eren Devrim’le objektife poz verdi.

(Posta)