Gazete Vatan Logo

Erbakan'ı Sakaryalılar kurtardı!

28 ŞUBAT sürecinin Refah Partisi Milletvekili ve Başbakan Necmettin Erbakan’a en yakın isimlerden olan Hasan Hüseyin Ceylan, TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu bünyesinde kurulan 28 Şubat Alt Komisyonu’na bilgi verdi.

- DEMİREL SENARYOSU 28 Şubat süreci çok önceden planlandı. 28 Şubat A’dan Z’ye Demirel senaryosu ve koordinasyonudur. Projektörlüğünü de Demirel yapmıştır, ana aktörlüğünü de. Alt birimleri de TSK’nın cunta kanadını oluşturan şimdi soruşturma dolayısıyla içeride bulunan generaller ve MGK Genel Sekreteri İlhan Kılıç’tır. Medya bunlara alet oldu.

- EVİMİ BASTILAR Ben vekilken lojmanlara gelip evimizi bastılar. Nuh Mete Yüksel’in talimatları ile. Lojman dışındaki evimi 50 jandarma kuşattı. Kız çocuğum okurken bir Milli Güvenlik öğretmeni gelip daha idam ile ilgili dava açılmadan önce ‘Baban idam edilecek’ demiştir. Siyasetten 15 yıldır uzağım sebebi çocuklarımın bozulan psikolojisidir.

- ASKER ERBAKAN’A OMUZ ATTI MGK binasının açılışına davet ettiler. Orada bir asker, Başbakan Erbakan’a omuz attı, yere düşecekken koruma müdürü (Erbakan’ın korumalığını yapan Sakaryalılar Grubu’ndan) kurtardı. Koruma dünya kung-fu şampiyonudur. Bu nedenle askerler korumaları dövmeye karar verdiler. Sonrada ‘korumalar ortalığı karıştırdı’ diye haberler yapıldı.

- ERBAKAN İMZALAMADI 28 Şubat kararlarını Erbakan imzalamadı. MGK Genel Sekreteri İlhan Kılıç, 4 kere geldi imzalatmaya ama imzalamadı. İlhan Kılıç imzalatamadı. Özbek Paşa, Başbakan’a hakaret etti. Çok ağır ifadeler. Görevden alınması için dosya hazırladık. Demirel ‘Paşa öfkesi bir boşalmadır’ diye demeç verdi.

- TANKLARI YÜRÜTENLER SİNCAN’DA Necati Çelik ölmeseydi hapse atılacaktı. Güven Erkaya ölmeseydi, Çevik Bir’le beraber Sincan F tipinde olacaktı. Sincan’da tankları yürütenler şimdi Sincan F Tipinde.

Haberin Devamı