Gazete Vatan Logo

Era Türkiye ödül dağıttı

ERA Türkiye Ödül Gece’sinde en iyi ofislerini ödüllendirdi.

ERA Türkiye’nin sektöründe fark yaratan en başarılı ofisi, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek ERA Avrupa Konvansiyonu ve ödül törenine gidiyor.

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye’nin ofisleri başarılarıyla göz doldurmaya devam ediyor. ERA Türkiye’nin franchise ağına dahil olan ofisler, ERA Türkiye imkanları ile kendilerini gayrimenkul danışmanlığı sektöründe geliştirerek kısa zamanda başarıyı yakalıyor.

ERA Türkiye, 14 Ocak 2015 Çarşamba günü İstanbul Marriott Otel Asia’da gerçekleştirilen ‘ERA Türkiye Ödül Gece’sinde, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe fark yaratan profesyonellerini taçlandırarak en iyi ofislerini ödüllendirdi.

ERA Türkiye Ödül Gece’sinde, en başarılı ofis kategorisinde ERA Koç/Sultangazi Ofisi ve en başarılı gayrimenkul danışmanı olarak da ERA Koç brokerı Hüseyin Karakoç ödüle layık görüldü. ERA Türkiye, en başarılı ofis kategorisinde Türkiye 2.si ERA Tetikler ve Türkiye 3.sü de ERA Kaya olarak belirlendi. En başarılı 2. gayrimenkul danışmanı ERA Tetikler’den İsmet Erdoğmuş ve 3. olarak da ERA Koç’dan Maşallah Beyazyıldızseçildi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en başarılı brokerı,Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek ERA Avrupa Konvansiyonu ve ödül törenine katılarak gayrimenkul sektörününbu prestijli ödül gecesine de tanıklık edecek.

ERA Türkiye Ödül Gece’sinde, ayrıca en çok işlem yapan ofis, danışman, teknoloji, recruiting, ofis yöneticisi, ofis asistanı, kurumsal kimlik, sözleşmeli portföy ve müşteri memnuniyeti kategorilerinde de ofisler ödüllendirildi.

ERA Türkiye, sektör profesyonellerini desteklemeye devam ediyor

Başarılarını kanıtlamış bir yapının içinde olmanın gururunu taşıdığını ifade edenERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “ERA Global’in dünyadaki 40 yılı aşkın marka gücü desteğini arkamıza alarak, 2012 yılında, sektöre farklı bir bakış açısı, yenilikçi bir yaklaşım ve bilgi birikimi katma amacıyla Türkiye pazarına giriş yaptığımızda bu günleri görebileceğimiz umudunu taşıyorduk. 2 yıl içerisinde hızla büyüdük, ERA markasına güvenerek değerli brokerlarımız, sektörümüzün önemli ve deneyimli profesyonelleri aramıza katıldı. ERA Türkiye olarak sektörümüzün en iyi profesyonellerinin ödüllendirildiği ödül törenimizin heyecanınıpaylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Haberin Devamı

Konut sektörünün her zaman hareketli geçeceğini düşündüğünü ifade eden Ekşioğlu, “Türkiye’de markalı konut projelerinin sayısı gün geçtikçe artıyor. Gayrimenkul sektörü tek başına bir olgu değildir. Yabancıya konut satışıyla cari açığa, yarattığı istihdamla işsizliğin çözümüne katkıda bulunuyor. ERA Türkiye olarak biz de dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketinin önemli bir parçası olarak, Türkiye’de, nitelikli ve bilgili danışmanlık felsefemizle bu sektöre katkı yapmayı sürdüreceğiz. Franchise ofis ağımızı 2023 yılına kadar 850’yeçıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz için önümüzde ayağı yere basan, üzerinde hassasiyetle çalıştığımız planlarımız bulunuyor.” diye konuştu.

Eğitime yatırım yapanın ve farklı olanın franchising sistemi sayesinde başarılı olmasının yüzde 100 garantili olduğunu ifade eden ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan da ödül töreninde, amaçlarının sadece ofis açmak değil, franchise ağına sürekli destek verebilecek bir çizgide yürümek olduğunu iletti. ERA Türkiye olarak önceliklerinin, ofislerin geliştirilmesi ve tutundurulması konusu olduğuna dikkat çeken Baygan, ERA Türkiye’nin büyümesinde destek kriterinin öncelikli olduğunu söyledi.

Haberin Devamı