Gazete Vatan Logo

ERA'dan ücretsiz seminer

ERA ‘Kendi İşine Sahip Olmaya Hazır Mısın?’ sloganıyla eğitim ve seminerlerine devam ediyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitim ve seminerlerine ‘Kendi İşine Sahip Olmaya Hazır Mısın?’ sloganıyla Başkent Ankara’da devam ediyor.

Ücretsiz olacak

Türkiye’nin başkenti Ankara’nın konut alanındaki potansiyelini gözler önüne sermek ve gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlatmak üzere 19 Kasım Perşembe günü Söğütözü’ndeki Anadolu Hotels Downtown’da sektör ilgilileriyle bir araya gelecek olan ERA Gayrimenkul, sektörün yatırımcı için avantajlarını anlatacak.

Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye’nin ilk gayrimenkul akademisi ‘ERA Akademi’de de eğitim hizmetlerini sürdürüyor. Sektörde bir ilk olan ‘ERA Clinic’ ve ‘ERA Coaching’hizmetlerinin de dahil olduğu bu güçlü eğitim modeli ile ofislerinin karşılaşabileceği sorunlar ile ilgili çözüm üretiliyor.

Her türlü ekonomik değişikliğe karşı gelişimi artırmak ve ‘Kaliteli Yatırım Danışmanlığı’ algısını oluşturmak için eğitime büyük önem veren Era, gayrimenkul sektöründe kaliteli, eğitimli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla kurslar da açıyor. ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’nun üç farklı MEB onaylı sertifika programı üzerinde eğitim veriliyor. Kurstan başarı ile mezun olan kursiyerler MEB onaylı sertifikalarını almalarının haricinde gayrimenkul sektöründe kurumsalmarka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşuyor.

Haberin Devamı