Gazete Vatan Logo

Epilasyon kavgası karakolda bitti

Bursa'da 6 seans için anlaştığı epilasyon merkezinde bikini bölgesinin yandığını öne süren E.Ö. ile durumu anlattığı M.K. adlı erkek arkadaşı, epilasyon merkezi sahibi ve 3 çalışanıyla tartıştı.

İddiaya göre M.K. merkezdekilere hakaret etti. Olay yerine gelen polis, yaralama ve hakaret nedeniyle birbirlerinden şikayetçi olan 6 kişi ile bir görgü tanığını emniyete götürdü. Taraflar savcının talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bursa'daki olay, bir alışveriş merkezinde bulunan epilasyon merkezinde meydana geldi. Özel bir şirkette çalışan E.Ö., bikini bölgesine lazer yapılmasını istedi. Bunun üzerine işyeri sorumlusu ile 6 seans için bin liraya anlaşan E.Ö., üçüncü seansta, bikini bölgesinde yanma olduğunu belirtti. Bunun nedenini sorduğu epilasyon görevlisi B.S.' den, "Bir şey olmaz normaldir. Sana şimdi krem vereceğim bunu kullanırsan hiçbir sıkıntı kalmaz" yanıtını aldı. Verilen kremi kullanmasına rağmen acıları dinmeyen E.Ö., bu kez gittiği epilasyon merkezinde, yaşanan yanık nedeniyle kendisine belge verilmesini ve davacı olacağını söyledi. Belgeyi alamayan E.Ö. yaşadıklarını M.K. adındaki erkek arkadaşına anlattı.

M.K., gittiği epilasyon merkezinde, iddiaya göre işyeri sahibi V.C. epilasyonu yapan B.S., burada görevli iki genç kız ile önce tartıştı sonra hakaret etti. Haber verilmesi üzerine işyerine gelen polis, birbirlerinden şikayetçi olan E.Ö., M.K., işyeri sahibi V.C., B.S. ile burada çalışan M.A. ve A.V. ile tanık olarak N.G.'yi emniyete götürdü. Hastaneye götürülen E.Ö.'ye, vücudundaki yanık nedeniyle hayati tehlikesi yok raporu verildi. İfadelerinin ardından adliyeye çıkarılan ve birbirlerinden yaralama, hakaret iddiasıyla şikayetçi olan 6 kişi cumhuriyet savcısının talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Haberin Devamı