Gazete Vatan Logo

Enka, Beko, Renault Vitra ‘Beyaz Liste’de

Rusya’nın Türk vatandaşı çalıştırma izni verdiği 53 şirket açıklandı. Listede, Enka İnşaat, Beko ve Renault gibi şirketler bulunuyor.

Enka, Beko, Renault Vitra ‘Beyaz Liste’de

Rusya’da 1 Ocak 2016’dan itibaren Türk vatandaşı çalıştırabilecek 53 şirketin listesi yayımlandı.

Başkurdistan, Kırım, Tataristan, Krasnodar, Vladimir, Kaluga, Moskova, Nijniy Novgorod, Samara ve Tümen gibi bölgelerde iş yapan 53 şirketin isimleri şöyle:

“Denizbank, Prokons, Rönesans İnşaat, AKOM, Almar Kaspian, Renault, Krasnaya Polyana Ticaret Bölgesi), Amara, Ant Yapı, ANTTEK, Beko, BOES İnşaat, Vira, VirKraft Mühendislik, Vitra Tesisat ve Vitra Fayans, Garant İnşaat, Gemont, Delta İnşaat, Delta Köprü İnşaat, Alabuga, DizaynRus, EAE, Eurotek, Kastamonu Entegre Kereste Sanayisi, Kiparis 2, Marashstroy, Polistroykapital, Pro Akva, RASEN International, Rönesans Ağır Sanayi, RenServis, RenStroydetal, RosTurPlast, RM Stroy, SGS, Stroyplast, Strateji İnşaat, Trimorya, Philip Morris, Ford, Hayat Kimya, Energo-Stroy, ESTA İnşaat, Ant Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. , ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş., Monart İnşaat Sanayi, IC İçtaş İnşaat, Yamata Endüstriyel Projeler İnşaat Taahhüt ve Pondera İnşaat Elektrik ve Mekanik İşleri.

Haberin Devamı

Yeni yılbaşı paketi

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Türkiye’ye yönelik ek yaptırım kararını imzaladı. Rus hükümeti açıklamasına göre, Türk şirketleri 1 Ocak 2016’dan itibaren, Rusya’daki devlet ve belediye kurumlarının ihtiyaçlarına yönelik inşaat, turizm, otel işletmeciliği ve hizmet alanlarında çalışamayacak.