Gazete Vatan Logo

Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman’a mı geçecek?

Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman’a mı geçecek? Sorusu, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı Kurşun dizisinin bitmesiyle sorulmaya başlandı. Peki, Kurşun dizisi neden final yaptı? Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman dizisine mi geçecek? İşte detaylar…

Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman’a mı geçecek?

FOX TV ekranlarından yayınlanan Kurşun dizisi final yaptı. Başarılı oyuncu kadrosu ve iddialı senaryosuyla iddialı çıkış yapan Kurşun dizisi, reytinglerde istenilen sonucu yakalayamadı. İlk bölümleri ilgiyle izlenen dizinin sonraki bölümlerde reyting savasına yenik düşmesi nedeniyle final kararı aldığı duyuruldu.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KURULUŞ OSMAN’A MI GEÇECEK?

Diriliş Ertuğrul dizisi ile büyük bir başarı yakalayan Engin Altan Düzyatan Kurşun dizisinden istediği başarıyı yakalayamayınca, bir süre televizyona ara vermeye karar verdi. Yani Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman dizisine geçemeyecek. Düzyatan’ın bu kararı ise sevenlerini üzdü.

KURŞUN DİZİSİ KONUSU NE?

Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca'nın bir davanın peşinden gitmesi sonucu verdiği kayıpları gazeteciyle beraber çözmeye ve kendi adaletini sağlamaya çalışmasını anlatıyor.