Gazete Vatan Logo

Enes Batur kimdir?

Enes Batur kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Fenomen Youtuber Enes Batur hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte Enes Batur yaşı, eğitimi, nereli olduğu gibi pek çok sorunun cevabı...

Enes Batur kimdir?

Ünlü Youtuber Enes Batur 8 milyondan fazla takipçi tarafından takip ediliyor. Pek çok kişi Enes Batur'un hayatına dair bilgileri merak ediyor. İşte hepsini haberimizde bulabilirsiniz.

ENES BATUR YOUTUBE HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

ENES BATUR KİMDİR?

Enes Batur 9 Nisan 1998 doğumludur ve Antalya’da yaşamaktadır. Herkes onu Enes Batur olarak bilse de asıl adı Enes Batur Sungurtekin. Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada epeyce bir üne kavuşan Enes Batur’un Youtube kanalı 2 milyon 700 bin takipçiyi yakaladı. Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuşan Enes Batur ebeveynlerin ise içerdiği argo konuşmaları nedeniyle çok sevdiği bir yüz değil.

Danla Bilic ve Kafalar (Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt) gibi güçlü isimlerin arasından ödülü alan Enes Batur’a, ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü Şeyma Subaşı verdi.

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüller arasına ilk kez bu sene giren ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü kazanan Enes Batur’un, 8 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Haberin Devamı