Gazete Vatan Logo

Enes Batur kimdir?

Enes Batur kimdir? Sorusu gündemde sıklıkla araştırılıyor. Dün akşam gerçekleşen Altın Kelebek ödüllerinde en iyi Youtuber seçilen Enes Batur'un kim olduğu merak edilmeye başlandı. İşte fenomen Youtuber Enes Batur'un merak edilen hayatı...

Enes Batur kimdir?

Enes Batur, Altın Kelebek'te en iyi Youtuber ödülünü aldı. Ödülünü Şeyma Subaşı'nın elinden alan Enes Baturûn kim olduğu merak ediiyor. İştte sizler için Enes Batur'un hayatına dair bilgileri derledik.

ENES BATUR KİMDİR?

Enes Batur 9 Nisan 1998 doğumludur ve Antalya’da yaşamaktadır. Herkes onu Enes Batur olarak bilse de asıl adı Enes Batur Sungurtekin. Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada epeyce bir üne kavuşan Enes Batur’un Youtube kanalı 2 milyon 700 bin takipçiyi yakaladı. Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuşan Enes Batur ebeveynlerin ise içerdiği argo konuşmaları nedeniyle çok sevdiği bir yüz değil.

Danla Bilic ve Kafalar (Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt) gibi güçlü isimlerin arasından ödülü alan Enes Batur’a, ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü Şeyma Subaşı verdi.
Enes Batur’un, YouTube'da 5,5 milyona yakın takipçisi bulunuyor.