Gazete Vatan Logo

Ender ve Şahika'nın Kaya savaşı başlıyor! Yasak Elma 65. yeni bölüm fragmanı...

Yasak Elma'da Şahika ile plan yapan Leyla'ya karşı Yıldız ve Ender'de harekete geçti. Ancak diğer yandan, Nadir, Şahika ve Leyla ile ittifak kurdu. Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanında ise Ender'in Kaya ile yakınlaşmak için harekete geçtiği, Şahika'nın ise durumun farkında olduğı ve engellediği görülüyor. İşte Yasak Elma 65. yeni bölüm fragmanı...

Ender ve Şahika'nın Kaya savaşı başlıyor! Yasak Elma 65. yeni bölüm fragmanı...

Yasak Elma 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından yayınlanan fragmanda heycanın arttığı görüldü. Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanında Ender, Kaya ile yakınlaşmak için harekete geçiyor. Yıldız'ın ise Halit ile karşı karşıya gelecek yeni bir canlı yayın faciası yaşayacağı görülüyor. İşte Yasak Elma 64. son bölüm özeti ve 65. yeni bölüm fragmanı...

YASAK ELMA 65. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YASAK ELMA 64. SON BÖLÜM ÖZETİ

Zerrin’in gelmesi Yiğit ve Lila aşkını başka bir yöne taşıyacaktır. Yıldız ve Ender Leyla’nın yapacaklarından korkup önlem almaya çalışsalar da Leyla, arkasında Şahika’nın gücüyle hareket ederek onları ummadıkları yerden vurmaya çalışacaktır.

YASAK ELMA KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Haberin Devamı

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.