Gazete Vatan Logo

En uzun 10 dakika!

Tekirdağ’daki tren kazasında eşi ve bebeğini kaybeden Melih Kurtuluş, karısının “10 dakika sonra Çorlu garındayız” mesajından bir süre sonra acı haberi aldı. Acılı babanın kızının minik tabutunu taşırken döktüğü gözyaşları yürek yaktı

En uzun 10 dakika!

Türkiye’yi derinden sarsan Çorlu’daki tren kazasında yaşamını yitiren eşi Derya ile 5 aylık bebeği Beren için taziyeleri kabul eden Melih Kurtuluş, AA muhabirine kaza sonrası yaşadıklarını anlattı. Kurtuluş, şunları söyledi:

Trene ilk kez bindi

5 yaşındaki Kemal’im hiç trene binmemişti. Lüleburgaz’a, sadece trene binmek için gittiler. Eşim ile ablası bir organizasyon yapmıştı ve sırf trene binmek için. Hepsi aynı trene bindi ama aynı trenden hepsi birden inemediler. Ben de o gün tren garında onları almak için bekliyordum. Eşim bana mesaj attı, ‘10 dakika sonra Çorlu garındayız’ diye. Tren istasyonuna gittim. Eşimi ve çocuklarımı beklerken bir haber geldi ve trenin raylardan çıktığını öğrendim.

Olay yerine ilk gidenlerden biriyim, oğlum rayların üzerinde oturuyordu. Diğerleri de kurtulmuştur diye düşündük, bir umuttur diye aradık ama saatlerce bulamadık. En son polis teşhis için hastaneye çağırdı. Eşimi, baldızımı ve 5 aylık Beren’imi de morgda teşhis ettim. Eşimin ablasını ve onun çocuğunu da kaybettik. Vefat eden baldızımın bir çocuğu da hastanede tedavi görüyo.

Haberin Devamı