Gazete Vatan Logo
Magazin En tatlıları topladım!

En tatlıları topladım!

Yılmaz Erdoğan yeni filmi ‘Ekşi Elmalar’ için “Çocukluğumun filmi. Teyzelerim dünya tatlısıdır. O yüzden en tatlı isimleri bulup oynattık” dedi.

En tatlıları topladım!

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, Songül Öden, Farah Zeynep Abdullah, Şükran Ovalı ve Şükrü Özyıldız’ın rol aldığı ‘Ekşi Elmalar’ filminin tanıtımı önceki gün yapıldı. 28 Ekim’de gösterime girecek filmde Belediye Başkanı Aziz Özay karakterine hayat veren Erdoğan, “Dedemin, teyzelerimin hikâyesi dendi. Bir yönüyle doğru. Gerçek hikâyeden kurgusal hikâye çıkardım. Çocukluğumun bana çok şekil veren bir dönemi. Teyzelerim dünyanın en tatlı kimseleridir. O yüzden dünyanın en tatlı insanlarını oynattık” dedi. Köyceğiz’e yerleşmesi sorulunca “Bu kaçış değil daha da bereketlendim. Değişim cesareti lazım” diye konuştu.

Boşanma yok

Eşi Belçim Bilgin’le boşandıkları şeklinde haberleri yalanlayan Erdoğan, “Doğru olsaydı bir açıklama yapardık. Öyle bir şey yok” demekle yetindi. Arsenal alt yapısında futbol oynayan oğlu Rodin’in filmlerini izlemeye başladığını da anlattı: “Vizontele’yi izledi beğendi. Organize İşler’in yarısında ‘Vizyontele daha güzeldi’ dedi. Ben de ‘Sen de mi oğlum’ dedim.“