Gazete Vatan Logo

En stil konut projesi

Gülsa İnşaat'ın Gökdeniz Kartal projesi, "Yılın en stil konut projesi" seçildi.

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Profesyonel bir kadro

İnsanın oturacağı evin rahatlığı kadar dizaynı ve tasarımı da önemlidir. Etrafta sağlanan imkanlarla birlikte kim istemez ki doğa ile iç içe bir yaşam. İşte Gülsa Şirketler Grubu da tam olarak bu noktada devreye giriyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, 1997 yılında kurdukları Gülsa İnşaat’ı bugünlere kadar büyüyerek taşımayı başarmış. Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeleri ile hızlı bir büyüme gerçekleştirerek, bugün sektörde, alt yapı-üst yapı projeleri, endüstriyel tesisler, konut, alışveriş merkezi ve gayrimenkul yatırım projeleri gerçekleştiren firmaları ile ‘Gülsa Şirketler Topluluğu’ haline gelmeyi başarmış.

Ancak bir proje var ki herkesin yaşamak isteyeceği cinsten: “Gökdeniz Kartal Projesi.” Tıpkı diğer yatırım projeleri gibi uzun uğraşlar sonucunda profesyonel kadro ile Gökdeniz Kartal Projesi’ni yaptıklarını belirten Satıcı, burada kullanıcı fonksiyonu ve küçük detayların çözümünün ön planda tutulduğunun altını çiziyor.

Haberin Devamı

"Müşterilerimizin mutluluğu en büyük gururumuz"

Ömer Çamoğlu imzası taşıyan Gökdeniz Kartal, aynı zamanda Kartal Bölgesindeki başarılı kentsel dönüşümün başlangıcını oluşturuyor. Bölgede standartı da yukarı çeken bu benzersiz proje, ‘Yılın En Stil Konut Projesi’nin de sahibi... Ağırlıklı olarak merkezi lokasyonlarda kentsel dönüşüm gerçekleştiren Gülsa, her projenin kente değer katmasını da sağlıyor. Çevreye duyarlı olması da en büyük artılarından birisi… Çünkü Gökdeniz Kartal’ın büyük bölümü de yeşil alanlardan oluşturuluyor. Yenitepe Kadıköy de tıpkı bu proje gibi sahip olduğu yeşil alanların, tasarımı ve büyüklüğü öne çıkıyor. Projenin teslim tarihi ise 2016 olarak açıklanmış durumda.. Mehmet Satıcı ekonomik olarak da herkese hitap etmeye çalıştıklarını belirterek, “Müşterilerimizin bütçelerini de düşünüyor, proje lokasyon ve değerine göre minimize edilmiş fiyatlar ve bütçelerine uygun kampanyalı satışlar yapıyoruz. Müşterilerimizin mutluluğu en büyük gururumuz” dedi.

Haberin Devamı

24 ayda teslim

Gülsa Şirketler Topluluğu, yatırım projeleri haricinde, taahhüt işleri de gerçekleştiriyor. Romanya, Azerbaycan, Rusya, Afganistan, Pakistan, gibi ülkelerde, konut, altyapı, lojistik, tesisleri, Türkiye’nin çeşitli illerinde, konut, alışveriş merkezi, hastane, okul, fabrika, altyapı tesisleri, şehir arıtmaları gibi işleri kaba inşaat olarak ya da anahtar teslimi olarak gerçekleştiren Gülsa, işinin ehli… Aslında teknik çözümler geliştiren bir mühendislik firması olan Gülsa’nın, sektördeki en büyük farkı yaptığı işlerde geliştirdiği mühendislik çözümleri.

Fikirtepe'de devam eden, tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yürütülen, 3 kat baza ve 21 katlı 4 adet blokta konut, ofis ve ticari alanlardan oluşacak Yenitepe Kadıköy projesinin ise 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanıyor. İnşaat sektöründe yakalamış olduğu başarılı çizgisini, başarılı ekibi ile ileri noktalara taşıma hedefinden şaşmayan firma, İstanbul ve İzmir bölgesinde yeni geliştirmekte olduğu gayrimenkul projelerinin görüşmelerini de sürdürüyor.

Haberin Devamı

"İnşaat sektörü gelişiyor"

Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sahil Satıcı, inşaat sektöründe ciddi bir gelişme yaşandığını söyledi. Özellikle son 5-6 yıllık döneme dikkat çeken Satıcı, “İnşaat sektörü, 3. köprü, 3. havalimanı gibi devam eden mega projeler, kentsel dönüşüm ve büyük altyapı çalışmalarının oluşturduğu yüksek iş hacmine sahiptir. Hatta inşaat, ekonominin lokomotif sektörü durumuna gelmiştir. Konut yatırımı yerli ve yabancı yatırımcıların katılımı ile birlikte gün geçtikçe değer kazanarak ilerlemektedir” dedi.