Gazete Vatan Logo

En şanslı çiftçi

‘Hanımın Çiftliği’ sayesinde 1 milyon liralık çiftlik evine sahip oldu

KANAL D'de yayınlanan Hanımın Çiftliği dizisinin çekildiği Hakkı Ağa Çiftliği’nin sahiplerinden 44 yaşındaki Bahri Umar, dizi sayesinde cebinden tek kuruş harcamadan görkemli bir çiftlik evine kavuştu.

Kavun-karpuz, buğday ve mısır tarımı yapan Bahri Umar, kendini ‘en şanslı çiftçi’ olarak görürken, dizi biter bitmez yaklaşık 1 milyon liraya mal olan 7 odalı, 580 metrekarelik çiftlik evine taşınacağını söyledi.

Bahri Umar, yapımcı Gold Film’in yöneticileri ve Yönetmen Faruk Teber’in Adana’da onlarca çiftliği gezdiğini, merhum kayınpederi İsmail Hakkı Ünver’in mirası olan Hakkı Ağa Çiftliği’nde karar kıldıklarını belirtti. Umar, “Başımıza talih kuşu konmuş gibi oldu. Böylesine güzel bir çiftlik evine sahip olacağımızı aklımın ucundan geçirmezdim. Çiftlikte 120 metrekarelik evi yıkıp, arsasına 35 günde 40- 45 kişi gece gündüz çalışarak bu çiftlik evini yaptılar. Büyük emek ve masraf edildi. Biz de dizi ekibine en güzel şekilde ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz. Sabah erkenden çiftlik işlerini halledip, dizi ekibine çiftliği bırakıyoruz” dedi.

50 yıl öncesinin atmosferini yaratmak için çoğu antika mobilyalarla döşenen çiftlik evinin dizi sona erdiğinde boşaltılacağını, eşi Derya Umar’la birlikte çelik konstrüksiyondan yapılan binayı zevklerine göre döşeyeceklerini anlatan Bahri Umar, çiftlik evinin yanına uygun bir havuz yaptırıp oğlu Hakkı Boran Umar’ın isteğini de yerine getireceğini kaydetti.

HASAN ŞAŞ ÇİFTLİĞE TALİP OLMADI

Bahri Umar, Adanalı futbolcu Hasan Şaş’ın dizinin çekildiği çiftliği satın aldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, onunla hiç görüşmediğini söyledi. Umar, “Galatasaraylıyım, hemşerimiz Hasan Şaş’ı da çok severim. Ama çiftliğimizle kendisinin bir ilgisi olmadı. Çiftliğimizi de kimseye satmayı düşünmüyoruz” diye konuştu.

Dizi oyuncularını ve çekim ekibinin kendi evlerindeymiş gibi hissetmeleri için titizlik gösteren ve her türlü kolaylığı göstermeye çalışan Bahri Umar, dizide küçük bir rolde oynama konusunda Yönetmen Faruk Teber’den teklif aldığını, ancak, kabul etmediğini söyledi.

Haberin Devamı