Gazete Vatan Logo

En romantik dizi aşkları

2015 yılında reyting rekorları kıran ve Türk televizyon tarihinin en çok beğenilen çiftlerinden olan dizi aşklarını ve hikayelerini derledik...

En romantik dizi aşkları

Poyraz ve Ayşegül’ün dizi aşkı gerçek oldu

İdealist bir polisi canlandıran İlker Kaleli ve mafya babasının doktor kızı Ayşegül’e hayat veren Burçin Terzioğlu’nun yaşadığı dizi aşkı gerçek oldu. Senaristlerin de duruma bir hayli sıcak yaklaşmasından dolayı Poyraz Karayel’in 36’ncı bölümünde Ayşegül ile Poyraz’ı canlandıran İlker Kaleli arasındaki rüya sahnesinde geçen, Poyraz’ın “Burçin çok güzelsin, seni seviyorum” sözleri dizi tarihine geçti. Dizide temposunu yitirmeden aşklarını yaşamaya ve farklı hikayelerle seyircinin ilgisini taze tutmayı başaran yapım seyircilerden her bölüm tam puan almaya devam ediyor.

Onlarınki ekranın en dramatik aşkıydı

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Erkan Petakkaya ve Ebru Özkan’ın yer aldığı dizi reyting rekorları kırıyor. Hastanede kızlarının karıştırılmasının ortaya çıkmasıyla aşkları başlayan Cihan ve Gülseren’in hikayesi ekranın en dramatik aşklarından. Evliliğinde mutlu olmayan Cihan’ın boşanıp Gülseren’le evlilik hazırlıkları yapması seyircileri heyecanlandırdı. Ancak Petekkaya ve Yeşilçay arasında anlaşmızlıklar olduğu iddialarından sonra Yeşilçay’ın diziden ayrılacağını açıklamasıyla hikayenin nasıl yön değiştireceği merak konusu. Tahminlere göre Gülseren diziden ayrılırsa, Cihan boşandığı karısına dönecek ve hikayenin kilit ismi Harun (Barış Falay) olacak.

Haberin Devamı

Defne ve Ömer’in aşkı gurura yeniliyor

Bir yaz dizisi olarak başlayan ve Elçin Sangu ile Barış Arduç‘un başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk dizisi ikilinin uyumu ve farklı hikaye örgüsüyle genç seyirciler arasında fenomen haline geldi. Dizinin ilk bölümünden itibaren Barış Arduç fanlarının sayısını artması bir yana, ikilinin dizi aşklarının ne zaman gerçeğe dönüşeceği beklenir oldu. Fakat hem Sangu, hem de Arduç sık sık gerçek hayatta sevgilileriyle ortaya çıkarak hayranlarının bu beklentisini azaltmaya çalışıyor. Dizinin ve oyuncularının fenomen haline gelmesiyle birçok firma da ikiliyi reklam yüzü yapmak için birbiriyle yarışmaya devam ediyor.

Dizide sevgili gerçekte kardeşler

Haberin Devamı

Buğra Gülsoy’un en çok sevildiği karakter olan Fatih’le, Özge Özpirinçci’nin Laz kızı Zeynep’i canlandırdığı Aşk Yeniden de fenomen olan başka bir dizi... Geleneksel Karadenizli bir ailenin yaşam şeklini mizahi bir şekilde ekrana getirirken, diğer taraftan seçkin bir ailenin tezatlıkları arasında yazılan hikaye, seyirci tarafından bir hayli gerçekçi bulundu. Dizi, başrollerin yanı sıra çevrelerindeki kişilerin de aşk hikayelerinin konu edilmesiyle başka bir boyut kazanıyor. Ancak yakınlaşma sahnelerinden dolayı sevgili oldukları yazılan ikiliden Buğra Gülsoy, “ Hep kız kardeşim olmasını istedim. Özge hayalini kurduğum kız kardeşim” sözleriyle iddiaları yalanlamıştı.

Aşklarını saklamadan açıkça yaşıyorlar

Başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Burcu Özberk, Hande Erçel, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan’ın yer aldığı dizi toplumda gizlenen aile içi şiddetle seyirciyi yüzleştirerek izleyenleri yakalamayı başardı. Ancak dizide daha çok dikkat çeken Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş'ın canlandırdığı Ali ile Selin’in aşkı oldu. Genç oyuncular bu aşklarını gerçeğe taşıyanlardan oldu. İkili saklamaktan çekinmedikleri yeni aşklarını sık sık Instagram'da çok mutluyuz açıklamalarıyla hayranlarıyla paylaşıyor.

Haberin Devamı