Gazete Vatan Logo

En pahalı boşanma

Dünyanın en zengin işadamlarından Martin Schlaff, eşinden boşanmak için yaklaşık 430 milyon YTL nafaka ödeyecek

Avusturya'da milyar doları bulan serveti ve siyasi liderlere yakınlığı ile bilinen 54 yaşındaki Schlaff, eşi Andera Schlaff'tan boşanmak için 430 milyon YTL nafaka ödeyecek. Yerel basında yer alan haberlerde, Schlaff'ın eşinden boşanabilmek için bu nafakayı ödeyeceği ifade edildi.

İki çocuk sahibi ünlü işadamının, 49 yaşındaki eli Andrea Schlaff ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanacağı belirtildi.

Yaşanan gelişmeler üzerine net bir açıklamada bulunmayan Martin Schlaff'ın Michael Fink," Boşanma kararı 4 ay önce alındı. Bunda gizlenecek bir durum yok. Daha fazla açıklama yaparsam Schlaff ailesinin özel hayatına girmiş olurum" diey konuştu.

Özel davetlere eşi yerine genç kızlarla katılmayı tercih eden Martin Schlaff, iş çevrelerinde 'karanlık adam' olarak biliniyor. Avusturya'da şimdiden merak konusu olan boşanma davasının birkaç ay içinde sonuçlanması bekleniyor.

İşte 'servet' değerindeki boşanma davaları:

Michael - Juanita Jordan

17 yıllık evliliğini 2006'da sonlandıran ünlü basketbolcu Michael Jordan 168 milyon (yakşalık 200 milyon YTL) dolar nafaka ödedi.

Paul McCartey - Heather Mills
Son günlerin en çok konuşulan boşanma davasında McCartey, eşiHeather Mills'e 48 milyon dolar nafaka ödemek zorunda kalmıştı.

Neil Diamond - Marcia Murphey
Murphey - Diamond çiftinin 25 yıllık evlilikleri 150 milyon dolar nafaka karşılığı son bulmuştu.

Mick Jagger - Jerry Hall
Çiftin düğün masraflarının gölgesinde kalan boşanma davası 20 milyon dolar nafakayla son bulmuştu.

Steven Spielberg - Amy Irving
Ünlü yönetmen, 4 yıllık evliliğini bitirmek için eşine 100 milyon dolar nafaka ödemişti.

Haberin Devamı