Gazete Vatan Logo

En net açıklama! Aramızda Kalsın bitiyor mu?

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, başlangıcında 52 bölüm yayınlanması planlanan ekranların sevilen dizisi "Aramızda Kalsın", beş bölüm sonra izleyicisine veda ediyor.

Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk gibi başarılı oyuncu kadrosuyla yayınlandığı ilk günden bu yana büyük dikkat çeken ve anlattığı hikayesiyle, kurduğu sofralarıyla; Hüsne’nin taze soğanı, Bahattin’in babalığı ve esnaflığı, Yadigar ve Civan’ın aşkı, Mahir ve Arife’nin eşofmanları, Sarı Fırtına’nın saçları ve “her kahvaltıda beş tane yediği” pişisi, Halalar’ı, Hatçik ile Battal’ın aşkı ve Battal’ın türküleri, Ali ile Ceylan’ın Mahir ile Arife’nin aşklarıyla bir ekran fenomeni olan Aramızda Kalsın; başlangıcında planlandığı üzere 52. Bölümünde televizyonlara veda ediyor.

Yapımcıdan teşekkür

Aramızda Kalsın’ın yapımcısı Erol Avcı ise, projenin başlangıcında 52 Bölüm olarak planladığını ve bu doğrultuda beş bölüm sonra ekrana veda edeceğini söyledi ve yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana kendilerini yalnız bırakmayan izleyicilerine teşekkür etti.

Haberin Devamı