Gazete Vatan Logo
Magazin En'lerin gecesi

En'lerin gecesi

TV Yıldızları Ödülleri, önceki akşam Shangri-La Bosphorus İstanbul’da yapılan törenle sahiplerini buldu.

En'lerin gecesi

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni’nde ‘En İyi Single’ ödülü Deniz Seki’nin oldu. Menajeri Özgür Aras’ı sahneye davet ettikten sonra gözyaşlarını tutamayan Seki, “Ben bu şarkıları

10 m2 içerisinde çok zor şartlarda yazdım” diye konuştu.

En Cesur
Gecenin sunuculuğunu Deniz Akkaya ile Cenk Eren yaptı. Akkaya, derin yırtmaçlı elbisesiyle gecenin en cesur ismi oldu.
En uysal
Ebru Yaşar ‘Yılın En İyi Arabesk Fantezi Kadın Sanatçı’ ödülünü aldı. Demet Akalın’ın konserinde Nur Yerlitaş ve Rüştü Reçber’in sigara içmesini eleştiren bir yazı kaleme olan Yaşar, “O yazı sonrası Demet bana mesaj attı, kırıldığını söyledi. Ben de ona tatlı bir mesaj attım” diye konuştu.
En sitemkar
Serenay Sarıkaya, ‘Fi’ dizisindeki performansıyla “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu. Ödülünü Ayaklı Gazete’nin sahibi Ufuk Özcan’ın elinden aldı. Dizideki öpüşme sahneleriyle ilgili sorulara tepki göstererek “Çi’yi sadece bunlarla var etmek haksızlık olur. Çi özel bir iş. Bu tarz haberlerin çıkması üzücü” dedi.
En vefalı
Murat Yıldırım, geceye eşi İmane Elbani ile katıldı. ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasıyla ödül almaya hak kazanan Yıldırım, Mart 2014 yılından beri yaşam mücadelesi veren Kenan Işık’ı unutmadı. Yıldırım, yaptığı konuşmada “Bu ödülü büyük usta Kanan Işık için alıyorum” dedi.

Haberin Devamı