Gazete Vatan Logo
Magazin En iyi kent İstanbul

En iyi kent İstanbul

Wallpaper “Yılın En İyileri” ödüllerini açıkladı. İstanbul ’en iyi kent’, Emirgan’da bulunan Müzedechanga ‘en iyi yeni lokanta’ seçildi

Hayat tarzı, moda, seyahat ve tasarım dergisi Wallpaper tarafından verilen “Yılın En İyileri” ödüllerini kazananlar bu hafta çıkan özel Şubat sayısında açıklandı. Tüm sayıyı ödüllere ayıran dergi, geçtiğimiz 12 aya ait 70’den fazla “en zeki, dinamik, işlevsel, ilham verici, hayatı zenginleştiren” ürün ve tasarımları değerlendirdi. Dergi her yıl “büyük ödül” için 10 kategori ve bu kategorilerde 5’er aday belirliyor ve büyük ödül kazananlar uluslararası bir jüri tarafından seçiliyor.

İSTANBUL’A 7 SAYFA
Dergi İstanbul’a ayırdığı 7 sayfalık özel bölümde en iyi şehir ödülü ile ilgili yapılan röportajlara da yer verdi. Decorum firmasının uluslararası tasarım markası Gaia&Gino’yu yaratan Gaye Çevikel, Autoban Tasarım’dan Seyhan Özdemir ve Sefer Çağlar, mücevher tasarımcısı Ela Cindoruk, Pozitif Prodüksiyon şirketi ortaklarından Cem Yegül ve Ahmet Uluğ, mobilya tasarımcısı Derin Sarıyer, model Ece Sükan ve Oya Eczacıbaşı ile yapılan söyleşilerde İstanbul’un modern yüzü ele alındı.

İşte en iyiler

*En iyi yeni restoran

Müzedechanga (İstanbul)

Caneen (Londra)

Gilt (New York),

* En iyi yeni otel

Duomo (Rimini)

Gramercy Park, (New York)

Home (Buenos Aires)

* En iyi ev

Villa Lea (Çek Cumhuriyeti)

Casa Toto (Portekiz)

20x20 House (Şili)

* En iyi şehir

İstanbul, Beijing, New York

* En iyi moda koleksiyonu

Adam Kimmel

Clare Waight Keller for Pringle, Prada

* En iyi kişisel bakım ürünü

Korres suncare

Prada for men

Serge Lutens cosmetics

* En iyi hayata değer katan ürün

Geogle Eart

Eco loo cleaner

Tesla Roadster

Haberin Devamı