Gazete Vatan Logo

En iyi arkadaşı bir ördek

En iyi arkadaşı bir ördek

Birlikte bisiklete biniyor, havuza giriyor, seyahat ediyor ve film izliyorlar. 10 yaşındaki Jonny ile 11 aylık Rouen ördeği Nibbles, gün boyu birlikte vakit geçiriyor. Onlar iki sıkı arkadaş! Kaliforniya’da yaşayan küçük çocuk, şimdilerde en yakın arkadaşı olan 10 aylık ördek Nibbles ile yumurtadan çıktığı günden beri birlikte.

Ördekle küçük çocuğun birlikteliği, Jonny’nin annesi Jamie Toschi tarafından kayda da alındı, ikilinin ‘maceraları’ YouTube ve Facebook’ta ‘The Adventures of Jonny and Nibbles’ (Jonny ve Nibbles’ın Maceraları) başlığıyla yayınlanıyor.

Jonny daha önce de ördek Nibbles’ın annesi Daisy ile arkadaşlık ediyormuş ancak Daisy yedi ördek yavruladıktan bir ay sonra hayata veda edince Jonny küçük Nibbles ile vakit geçirmeye başlamış. Jamie Toschi, oğlunun ‘anne ördeğin’ ölümünün ardından yıkıldığını ancak Nibbles’a bağlanıp onu hiç bırakmadığını anlatıyor.


Toschi ördek için özel olarak tasarlanmış ‘ördek bezi’ alarak, evin kirlenmesi ihtimalini de ortadan kaldırmış, böylece altı sürekli kuru olan Nibbles evin her yerinde özgürce dolaşabiliyor! Nibbles, Jonny’yi okula giderken öperek uğurluyor, o uzaklaşırken heyecanla vakvaklıyor ve ikili sık sık sevgiyle kucaklaşıyor. (Radikal)

Haberin Devamı