Gazete Vatan Logo

En güzel yılbaşı mesajları! 2019 Yeni yıl mesajları

2019'un ilk gününde vatandaşlar, yeni yıl mesajları için arayışa başladı. Sevdiklerine iyi dileklerde bulunmak isteyenler için en özel yılbaşı mesajlarını haberimizde derledik.

En güzel yılbaşı mesajları! 2019 Yeni yıl mesajları

Yılbaşı heyecanı dün gece coşku dolu kutlamalarla gerçekleşti. Yılın ilk gününe uyanan vatandaşlar ise dostlarına yeni yıl mesajı göndermek istiyor. İşte 2019'a özel en güzel yılbaşı mesajları...

YILBAŞI MESAJLARI

Bu yıl da şeker mi şeker, tatlı mı tatlı bir yeni sene sizinle birlikte olsun.

Mutlu yıllar dostlarım hepinize eğlenceli güzel bir yıl diliyorum.

Yaşamınca, güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun.

Hayatınızın en güzel senesi olsun, dostluklarınız her zaman daim olsun. Nice yıllara.

Nice yıllara sevdiklerim, huzurunuz eksik olmasın.

Yeni yılda da tek gerçeğin sağlık olduğunu unutmamanız dileğiyle. Mutlu seneler.

Koskoca bir yıl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim...

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle.

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle… İyi yıllar…

Haberin Devamı

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç. Yeni yılınız kutlu olsun.

Hayatımda tanıdığım ilk erkek ilk kahramanım sen oldun. Her anıma tanık, mutluluğuma ortak oldun. Yeni yılda da nice mutlulukları paylaşmak dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun babacığım.

En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2019 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.