Gazete Vatan Logo

En güzel ve en anlamlı Cuma mesajları... 22 Aralık Cuma namazı saatleri...

En güzel ve en anlamlı Cuma mesajları haberimizde yer alıyor. Müslüman alemi için önemi büyük olan bu günde En yeni Cuma mesajlarıyla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 22 Aralık Cuma namazı saatlerine de haberimizden ulaşabilirsiniz.

En güzel ve en anlamlı Cuma mesajları... 22 Aralık Cuma namazı saatleri...

İslam'da yeri büyük olan bir Cuma gününe daha erişme mutluluğunu yaşıyoruz. Cuma günleri yapılan iyilik ve kötülüklerin 2 kat yazıldığına inanılır. Derlediğimiz en güzel ve en anlamlı Cuma mesajları ile bu günün önemini sevdiklerinize hatırlatabilirsiniz.

22 ARALIK CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

*Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar…

*Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

*Allah’ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

*Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol oIlun! Hayırlı Cumalar…

*Rabbim Seni bugün de dua edenIerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

*Dua denizinde, İslam gemisinde, Resulullah gibi bir kaptanla, Kur'an-ı Kerim pusulasıyla, Cennet sahilinde buluşmak ümidiyle... Hayırlı Cumalar.

Haberin Devamı

*Rabbim daima 'Hafız' ismiyle seni korusun. 'Vedud' ismiyle seni sevsin. 'Samed' isimiyle kimseye muhtaç etmesin. 'Rafi' ismiyle daima seni yüceltsin. 'Alim' ismiyle ilmini arttırsın. 'Baki' ismiyle sana sonsuza dek firdevs cennetinde yaşamayı nasip etsin. 'Allah' ismiyle bütün dualarını kabul etsin. Cumamız Mübarek olsun.

*Bir bülbül boşa mı dil döker güle, cennetine girmek kolaymı çekmeden çile, önce Haktan beraatini dile, sonra Resul'den şefaat iste. Ya Rabbi bizleri cenneti hak edecek ameller, kabirde sıratta kolay sualler, cennette Cemalini doya doya görecek nurlu yüzler nasip eyle. Dünyada imtihanı geçebilmek, kabirde gülbahçesinde olabilmek, cehennem ateşi hissetmeden cennette murada erebilmek duasıyla, Hayırlı Cumalar.

*Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Artık ölümlerin yaşanmadığı, barış ve kardeşliğin sağlanmasına vesile olması dilepiyle Hayırlı cumalar.

Haberin Devamı

*Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin. Hayırlı Cumalar.

*Bizleri yoktan vareden ve varlığından haberdar olan Allahım. Bu mübarek gün hürmetine bizleri affet. Selam ve dua ile hayırlı Cumalar.

*Rabbim Cuma hürmetine, amellerimize ihlas, gönlümüze huzur, hastalıklarımıza şifa nasip eylesin. Hayatımızın en hayırlı anında, kendisine layık kul, Efendimiz (s.a.v) layık ümmet eylesin. Şuurlu esmayı seyre dalıp, Rabbine teslim olan kullarından eylesin. Cumamız Mübarek olsun inşallah.