Gazete Vatan Logo

En güzel ve anlamlı Ramazan ayı mesajları! Ramazan Bayramı ne zaman?

Ramazan Bayramı ne zaman? 2018 yılında bayram tatili kaç gün olacak? Sorularının merak edilen yanıtlarını haberimizde derledik. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren Ramazan Bayramı tatili ile ilgili ayrıntılar...

En güzel ve anlamlı Ramazan ayı mesajları! Ramazan Bayramı ne zaman?

11 ayın sultanı olan Ramazan'da en güzel mesajları sevdiklerinize göndererek onları mutlu edebilirsiniz. Sizler için en anlamlı Ramazan ayı mesajlarını derledik. Ayrıca 2018 yılı Ramazan Bayramı hakkında merak edilenler de haberimizde yer alıyor.

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan takvime göre 2018 Ramazan Bayramı’nın tarihleri;

Ramazan Bayramı Arefesi - 14 Haziran Perşembe

Ramazan Bayramı 1. günü - 15 Haziran Cuma

Ramazan Bayramı 2. günü - 16 Haziran Cumartesi

Ramazan Bayramı 3. günü - 17 Haziran Pazar

EN GÜZEL VE ANLAMLI RAMAZAN AYI MESAJLARI

-Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Ramazanın Mübarek Olsun.
-Rahmet, Mağfiret ve bereket ayı hayırlı olsun. Allah nefsimizi terbiye ettiğimiz feyz dolu oruçlar tutmayı nasip etsin. Hayırlı Ramazanlar.
-Mübarek Ramazan ayı; sana vücudunun sıhhat ve selameti olan az yemeğe. Ruhunun sıhhat ve selameti olan günahsız olmaya. Dininin sıhhat ve selameti olan Peygamber Efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya vesile olsun.
-Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri Bereketiyle donatan Ramazan ayınız Mübarek olsun...
-Ufak sofralarınızda bol ve bereketli iftarlar dilerim, Ramazan Ayınız mübarek olsun.
-Aç insanların halinden anladığımız, yemek seçmenin, israfın bütün kötülüklerin ne kadar yanlış olduğunun farkına vardığımız bir ay olsun bu Ramazan. Etrafımızdaki insanları düşünerek hareket edeceğimiz huzur dolu bir Ramazan ayı geçirmenizi dilerim. Hayırlı Ramazanlar.
-Kırık kalplere teselli, kırgın dostlara barış, küskün ailelere mutluluk, uzakta olanlara kavuşma dertlere deva, hastalara şifa getirsin bu Ramazan. Allah herkesin küçük büyük sorununu görür. Her derdinize deva bulmanız dileğiyle hayırlı Ramazanlar dilerim.
-Küçük bir çocuğun masumluğu gibi tertemiz bir ay geçirmenizi dilerim. Evinizden, sofranızdan huzur ve bereket hiç eksik olmasın. Hayırlı Ramazanlar.
-Hoş geldin 11 ayın sultanı güzel Ramazan bize bereketini getir. Hayırlı Ramazanlar.
-İslam ülkelerinde yanan ateşin tez zamanda sönmesi dileğimle hayırlı Ramazanlar dilerim.

Haberin Devamı