Gazete Vatan Logo

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! Cuma namazı saatleri (6 Temmuz 2018)

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları gündemde sıkça araştırılıyor. Sevdiklerinize Müslümanlar alemi için büyük önemi olan bu günü en özel Cuma mesajları ile hatırlatabilirsiniz. Cuma namazı saatleri de haberimizde yer alıyor.

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! Cuma namazı saatleri (6 Temmuz 2018)

Müslümanlar bir Cuma gününe daha erişmenin mutluluğunu yaşıyor. Sizler için en güzel Cuma mesajlarını haberimizde derledik. 6 Temmuz Cuma namazı saatlerine de ulaşabilirsiniz.

CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

-Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

-Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

-Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

-Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.

-Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.
-Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.
-Ya Rabbi! Sana sığındım. Ne varsa Senin hükmüne bıraktım. Hayırlı Cumalar.
-Allahım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere Merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Hayırlı Nurlu Cumalar...

Haberin Devamı