Gazete Vatan Logo

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! (26 Ekim 2018)

Müslüman alemi bir Cuma gününe daha erişmenin mutluluğunu yaşarken sevdiklerine gönderecekleri Cuma mesajlarını da araştırmaya başladı. Bugün yapılan iyilik ya da kötülüklerin haneye 2 kat yazıldığına inanılan Cuma gününe özel en güzel mesajları haberimizde derledik.

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! (26 Ekim 2018)

Cuma günü Müslümanlar için büyük önem taşır. Bu özel günü sevdiklerinize hatırlatmanız ve onları da ibadete devam etmeniz için en güzel Cuma mesajlarını haberimizde derledik.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

-Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

-Allah'ım! Ruhumu daraltma, kalbimi karartma, darda koyup aratma, Hak yolundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma. Amin. Hayırlı CumaIar.
-Önce yollar uzanır hakka yürümek için; tomurcuklar, güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için… Sen de dua et Allah için… Cumanız mübarek olsun.
- Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.
- Ey Nefsim Şeytana Yem Olmakmı Yoksa Cennette Gül Olmakmı Niyetin, Bırak Yakamı Secde Edeyim Sen Huzura Er, Ben İmanla Öleyim. Hayırlı Cumalar.
- Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!
-Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cum'a 17, 18) Cumanız mübarek olsun.
-Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun.

Haberin Devamı